Yoga er kommet for at blive. Selvom yoga er en ældgammel tradition og livsfilosofi, som menes at datere ca. 5000 år tilbage, så har dens visdom og anvendelse aldrig være mere relevant eller aktuel end lige nu.

Yoga er en praksis der transcenderer den fysiske udøvelse på yogamåtten. Der er så meget mere til denne visdom og teknologi, som har potentialet til at ændre, hvordan du ser på dig selv, dine relationer og tilværelsen som helhed. Yoga-teknologien og -filosofien har potentialet til at give dig din selv-autoritet tilbage i en tid, hvor flere og flere i højere grad føler sig overvældede af stress, utilstrækkelighed, fysisk udbrændthed, usikkerhed og mangel på selvforståelse.

“You are very powerful provided you know how powerful you are”, – Yogi Bhajan.

Kender du dit eget potentiale

Yoga har evnen til at ændre din hjernekemi, dit nervesystem og åbne op for et væld af velvære og fysisk og mental kapacitet, så du kan forløse og opfylde dit uudnyttede potentiale og generelt føle dig gladere, mere rummelig og løsningsorienteret.

YOGA Empowerment er en 200 timers Yoga Alliance-godkendt yoga-uddannelse, der giver dig en relevant teoretisk og praktisk indføring i yoga-teknologien og -filosofien. Med denne uddannelse i hånden, er du ikke alene klar til at undervise andre i denne vidunderlige og  livsforandrende tradition, men du vil også tage et dybt spadestik videre i forhold til din egen udvikling på og uden for yogamåtten. Din egen praksis vil blomstre, og du vil opleve, at uddannelsen vil bidrage til en opgradering af dine personlige kvalifikationer. 

Og hvis du f.eks. allerede har kroppen, sundhed eller velvære som dit arbejdsområde eller interesse, så vil uddannelsen endvidere tjene som en stærk opjustering af dine faglige kvalifikationer. Uanset hvad din motivation er, så vil denne uddannelse give dig et massivt forspring i forhold til at opnå en personlig og fysisk transformation på et dybere plan. 

“As a beginner your mind is in a million pieces and your body is whole.  As a master your body is in a million pieces and your mind is whole”.

Dette er din chance for at opnå eller kultivere en dybere indsigt og forståelse for din egen krop og din bevidsthed. 

Om du vil være yogalærer eller bruge yogaen som redskab i dit nuværende arbejde, er slet ikke noget, du på forhånd behøver at være afklaret omkring. Du kan starte med at tage den for din egen udviklings skyld. Yogaen virker, og når du etablerer en succesrig egen-praksis med yoga, vil du opleve transformation på et fysisk såvel som på et personligt og psykologisk plan, som rækker langt ud over yogamåtten. 

Målet for denne uddannelse er at udstyre den enkelte elev med en høj grad af faglighed, både hvad angår praktisk anvendelighed og teoretisk forståelse for yoga-traditionen og yoga-teknologien, både i dens udøvelse og videreformidling.

Hvad kan du forvente dig af uddannelsen 

Yoga Empowerment-metoden lægger vægt på at give dig en yoga uddannelse som er relevant og udviklende i forhold til at opleve både personlig og faglig transformation. Du vil blive undervist i et harmonisk miks af traditionelle yoga-metoder (hatha) og nyere mere moderne teknikker, der er forankret i vinyasa og yin/restorativ yoga. 

Der er lagt vægt på selvudvikling og på at give dig de bedste værktøjer og kompetencer, så du med sikkerhed kan gå ud og undervise andre, eller skabe mærkbare fremskridt i din egen praksis og hverdag.

Du vil komme til at opleve alt på egen krop og på eget sind. Yoga er langt fra en praksis eller tradition som kun knytter sig til fysisk bevægelse. Yoga er i sin helhed en holistisk tradition, der gennem åndedrættet, brug af mantra (lydkombination) og meditation kan skabe en ændring i kroppen og i bevidstheden, skabe nye forbindelser i hjernen og åbne op for din intuition.

Introduktion til kendte yogaskrifter og reflektion over hvordan du kan bruge og blive inspireret af disse i en moderne kontekst både som yogalærer og i din hverdag. Få inspiration til, hvordan du kommer i gang som yogalærer, eller hvordan du kan bruge uddannelsen i sammenhæng med dine øvrige kompetencer. Der optages kun 14 deltagere, så der er god plads og overskud til den enkelte.

Læs mere om uddannelsens indhold og litteratur her

Yogauddannelsen er et massivt udviklingsværktøj der vil sætte et aftryk i både din fysiske krop og i din bevidsthed. Da al forandring starter med dig har denne oplevelse potentialet for at ændre hvordan du ser på dig selv, dine muligheder og dine relationer.

Ved at finde balance og ligestilling i kroppen, finder du balance og ligestilling i dine tanker, følelser og din intelligens. Ved at ændre på åndedrættet ændrer du dit liv. Dette er kernen i al yoga. 

Du kan være motiveret for at tilslutte dig uddannelsen af forskellige grunde, og uanset hvad der driver dig personligt, så er det grund nok for dig. Og kan du tjekke bare en af følgende punkter af, så bør du seriøst overveje uddannelsen:

 • Yoga giver dig glæde og overskud
 • Du ønsker at opbygge eller styrke en personlig yogapraksis 
 • Du vil gerne se og opleve en fysisk og personlig transformation
 • Du vil gerne dykke dybere ned i yogafilosofien og teknologien
 • Du vil gerne se en udvikling i din yogapraksis og bringe den til nye højder 
 • Du er allerede på en rejse med selvudvikling eller ønsker at starte her
 • Du har allerede et arbejde med eller interesse for kroppen og psyken. Yoga er et fantastisk supplement til din eksisterende portefølje af kompetencer.
 • Du er måske allerede i berøring med yogaen eller med holistisk velvære og sundhed.
 • Du har brug for en overhaling hvad angår din fysiske og mentale sundhed. Det er aldrig for sent at sætte dig i førersædet for din egen sundhed. 
 • Du har allerede en yoga uddannelse, men du vil gerne fordybe dig yderligere i denne livsforandrende tradition som yoga er. Der er ikke to yogauddannelser der er ens. De kan have den samme ramme men indholdet, formen og stilen kan variere væsentligt.
 • Du vil gerne have en Yoga Alliance godkendt uddannelse. Dette er en international standard som sikrer, at du bliver klædt så godt som muligt på som yogalærer.

Når du har gennemført pensum og afsluttet den skriftlige og den praktiske prøve, får du udleveret et certifikat med Yoga Alliance RYT 200 logo. Herefter kan du blive registreret hos Yoga Alliance som yogalærer. Denne registrering er internationalt anerkendt og giver adgang til at undervise i hele verden.

Uddannelsen indeholder et online anatomi-kursus, som gennemføres i løbet af uddannelsesforløbet. Der skal påregnes ca. 4 timers forberedelse om måneden. I løbet af sommerferien vil der blive afholdt tre online yoga workshops for holdet som er obligatoriske. Hvis du af en eller anden grund er forhindret i at deltage live over Zoom vil du få mulighed for at gennemføre via videooptagelsen.  

Uddannelsen afvikles i vores skønne lokaler omkranset af smuk natur, ro og fred samt kig til Øresund. Den ideelle baggrund og omgivelser for en yoga uddannelse med plads til fordybelse og nærvær. Det er nemt at komme herop enten via motorvejen, Strandvejen eller med Kystbanen. Kun 20 minutters kørsel fra Kbh i bil. Der er rig mulighed for parkering lige ved døren.

Hvis du har brug for overnatning, så har vi en aftale med Fredensborg vandrerhjem i Kongens baghave. Skriv til os hvis du ønsker at gøre brug af denne mulighed. 

Det får for du på uddannelsen

 • En Yoga Alliance godkendt uddannelse der overholder de højeste standarder inden for yoga uddannelser i hele verden. Dette er din garanti for, at du får en uddannelse som står for kvalitet og seriøsitet.
 • En mappe med komplet uddannelses-materiale som bliver din yogabibel under og efter uddannelsen.
 • Et online anatomi-kursus inden for funktionel yoga anatomi.
 • Undervisning af en E-RYT Yoga Alliance lærer.
 • Undervisning med højt kvalificerede og engagerede gæstelærere.
 • Erfaring og know-how fra en yoga iværksætter med succes.
 • Uddannelse på en af nordsjællands smukkeste spots med havkig.
 • Gratis brug af diverse yoga-udstyr og snacks i pauserne.

Hovedunderviser

På uddannelsen: Serpil Pedersen

Med intet mindre end 4000 timers undervisningserfaring og flere yoga uddannelser bag sig, er Serpil en erfaren, engageret, og professionel underviser. Hun har det højeste certifikat fra den internationale yoga organisation, Yoga Alliance, som E-RYT 500. Læs mere om Serpil her

Datoer og kommende hold

Datoer

April 2021

Uddannelsen afvikles over 9 moduler.

 • 23. – 24. april  kl. 8-17 (begge dage)
 • 28. – 29. maj kl- 8-17 (begge dage)
 • 11. – 12. juni kl. 8-17 (begge dage)
  Sommerferie – deltagelse på 3 online workshops af to timers varighed (datoer kommer senere).
 • 20 – 21. august kl 8-17 (begge dage)
 • 10. – 11. september kl. 8-17 (begge dage)
 • 24. – 25. september 8-17 (begge dage)
 • 8. – 9. oktober 8-17 (begge dage)
 • 6. – 7. november kl. 8-17 (begge dage)
 • 19. – 21 november (eksamen og afslutning) Fredag kl. 16-20, Lørdag kl. 8-16, Søndag kl. 8- 16

 

Klik på nedenstående billeder for at gå direkte til tilmeldingssiden.

Mulighed for at dele betalingen op i rater.

Har du nogle spørgsmål til uddannelsen? 

Har du nogle spørgsmål, skal du endelig ikke holde dig tilbage! Udfyld blot nedenstående.