Børneyoga

Børneyogalærer

Bliv certificeret børneyoga-instruktør på en weekend

Yoga har længe været anerkendt som et effektivt værktøj til at reducere stress og give øget livskvalitet hos voksne. Vi er først for nyligt begyndt at forstå, hvor fantastisk yoga er i bestræbelsen på at skabe ro hos børn, give dem øget selvværd, kropsbevidsthed og ikke mindst gøre dem klogere på sig selv og deres relationer til andre mennesker og verden omkring dem.

Yoga Unlimited tilbyder nu en to dages intensiv uddannelse, som forsyner dig med en god og brugbar værktøjskasse som børneyoga-instruktør for børn fra 3-12 års alderen.

Læs hvad tidligere deltagere siger om uddannelsen:

“En helt særlig weekend som jeg har set frem til i flere måneder. Nu er jeg så certificeret børneyoga instruktør. Jeg har været i selskab med nogle inspirerende mennesker, ildsjæle fra forskellige folkeskoler og daginstitutioner, som vil vores børn det bedste. Det hele fandt sted i rolige og smukke omgivelser i Nivå. Kæmpe tak til Serpil, som underviste os, aldrig har jeg mødt en så dygtig og kompetent yoga instruktør. Troede bare at jeg skulle være børeyoga instruktør, men fik så ubeskrivelig meget mere med, som jeg kan bruge i min hverdag, i mit job og ikke mindst til min egen udvikling. Wauw”! – Christina Frank Nielsen– 

Det var en fantastisk weekend og til trods for at jeg absolut ingen erfaring havde med yoga, har jeg fået en masse med mig som jeg kan bruge fremadrettet, både for mig selv men i den grad også de børn, jeg arbejder med til dagligt“. – Gitte Arngrimsen

Tusind tak for en fantastisk lærerig weekend. Det var virkelig inspirerende at mærke din kreativitet og få så mange gode ideer og redskaber med hjem, som jeg kan bruge. Og ikke mindst fedt at være sammen med en masse andre inspirerende og søde kvinder. – Christina Kryger

Tak for en fantastisk og berusende weekend, Serpil. Tak for at skabe en tryg og kærlig atmosfære og for at vejlede os igennem dette spændende og berigende univers. Det var vildt inspirerende at møde alle de dejlige kvinder og sammen bevæge os ud i børneyogaens verden. Jeg glæder mig helt vildt til at se, hvad der kan komme ud af den nye læring. – Lis Rasmussen

Jeg siger tak for en meget inspirerende weekend. Din undervisning har bestemt, givet mig fornyet energi til igen, at få gang i yoga med min børnegruppe. – Annegrete Christensen

Fakta om børneyoga:

 • Børneyoga er en sjov, læringsfuld og ikke konkurrencepræget aktivitetsform, som bidrager til større kropsbevidsthed, ro og balance hos barnet.
 • Børneyoga arbejder med at udvikle sanserne igennem øvelser med åndedrættet, yogaøvelser og visualiseringsøvelser. Børneyoga udfordrer og styrker barnets motoriske færdigheder.
 • Børneyoga giver barnet mulighed for midlertidigt at skrue ned for sanseindtryk og larm og blot være nærværende i egen krop og egne sanser.
 • Børneyoga giver barnet en oplevelse af sin indre verden ved hjælp af afspænding, meditation og mindfulness.
 • Børneyoga giver barnet mulighed for at fordybe sig i nuet og sine tanker.

Som deltager på børneyoga-instruktøruddannelsen er det absolut ikke et krav, at du i forvejen har kendskab til yoga. Hvis du har lyst, kan du altid efterfølgende begynde en yogapraksis for at bygge videre på din viden fra dette forløb.

På denne uddannelse får du inspiration og praktiske redskaber til at opbygge og undervise en børneyoga-session.

Følgende punkter vil blive gennemgået på uddannelsen:

 • Yoga i teori og praksis
 • Yoga-anatomi
 • Lær at strukturere en aldersspecifik børneyoga-session
 • Inspiration til hjælpeværktøjer for dig som underviser
 • Åndedrætsteknikker og -øvelser, Mindfulness, meditation og afspænding for børn
 • Kreative yogaøvelser og historiefortælling
 • Yogalege og yogaøvelser tilpasset aldersgruppen
 • Gennemgang af forskellige emner og indgangsvinkler til en yogatime
 • Forberedelse af dig som underviser

Ud over den praktiske undervisning der i forvejen er pakket med brugbare råd og fysisk praksis, får du som deltager på uddannelsen udleveret et unikt og værdifuldt materialesæt med færdige og fuldstændigt køreklare yoga-sessioner med børn, så du kan starte med at undervise med det samme.

Hvem henvender uddannelsen sig til?

Alle som har en interesse for yoga og lyst til at lære at undervise og lave yoga i børnehøjde!

 • Ideelt for pædagoger og andet fagpersonale, som arbejder med børn til hverdag. Børneyoga understøtter læreplanerne og giver børnene læring på en sjov, kreativ og hjertelig/inkluderende måde.
 • Lærere, der gerne vil have inspiration og konkrete værktøjer til at øge elevernes koncentrationsevne og skabe ro og harmoni i klassen og i deres undervisning. Samt f.eks. idrætslærere der gerne vil inddrage yoga og mindfulness i deres undervisning.
 • Forældre, der ønsker at få inspiration fra yogaens verden til at være aktiv og kreativ med sine børn på en anerkendende, sjov og sjælfuld måde. Herudover får man ideer og konkrete redskaber til at skabe ro og harmoni for sit barn i hverdagen.
 • Yogalærere, der ønsker at starte et børneyogahold.

Datoer, tidspunkt og lokation for uddannelsen

København og Nordsjælland

7. – 8. november 2020 (begge dage inklusive, kl. 8.30 -16.30) – UDSOLGT

Den 29. januar (fredag) – 30. januar (lørdag) 2021 (begge dage inklusive, kl. 8.30 -16.30) 

STED

Lyngebækgårds Allé 6, 1. sal, 2990 Nivå

Vi ligger i naturskønne omgivelser kun et stenkast fra Strandvejen. Du kan nemt komme hertil via Motorvejen eller Kystbanen.

Pris

Pris: 3195 kr. 

Inkluderet i prisen er et unikt og værdifuldt materialesæt med færdige og fuldstændigt køreklare yoga-sessioner med børn, så du kan starte med at undervise med det samme. Som deltager får du et certifikat på, at du har deltaget på uddannelsen, og hvis du i forvejen er registreret yogalærer, kan du få registreret timerne ved Yoga Alliance.

Prisen inkluderer også fri kaffe, the, snacks og frugt undervejs. 

Frokost sørger man selv for.

Tilmelding

Der er begrænsede antal pladser på uddannelsen, så det er først-til-mølle princippet, der gælder.

Som privatperson, send en e-mail til info@yogaunlimited.dk med din tilmelding der indeholder dine kontaktoplysninger, og angiv venligst hvilken dato, du vil tilmeldes, eller kontakt os telefonisk på telefon 28 97 25 35.

Du kan også købe din billet direkte via Børneyogaguiden med ratebetaling eller fuld betaling. Du vil herefter modtage en bekræftelse og info vedr. weekenden.

For institutioner og virksomheder

Send venligst en e-mail til info@yogaunlimited.dk med din tilmelding. Mailen skal indeholde:

 • Kontaktoplysninger på deltager
 • EAN nr. for offentlige institutioner og skoler
 • Kontaktperson og e-mailadresse på fakturamodtager

Betaling sker i forbindelse med tilmelding, og din tilmelding er bindende. For virksomheder og institutioner tillægges beløbet på 3195 kr. moms.

Du er altid velkommen til at henvende dig med spørgsmål via Facebook siden, på tlf 28 97 25 35 til Serpil Pedersen, eller på e-mail info@yogaunlimited.dk. Vi besvarer din henvendelse samme dag.

Underviser

SERPIL PEDERSEN

Serpil Pedersen er over 700 timers certificeret yogalærer og børneyogalærer. Hun tilbyder både en 200 timers yogalærer uddannelse og en børneyoga-instruktør uddannelse.

Børneyoga har en særlig plads i Serpils hjerte. “At lave yoga med børn er en kæmpe gave. Det er så berigende og så udviklende på én og samme tid. Børns umiddelbarhed og nysgerrighed matcher yoga-ånden så fint. Børneyoga er en fantastisk platform for at børnene lærer at udtrykke sig kropsligt og sjæleligt samtidig med, at de lærer noget nyt og udvikler sig.”

Serpil har gennem flere år kørt børneyoga-forløb i institutioner og i skoler, samt i sit eget studie i Nordsjælland.

I oktober 2018 udgav Serpil sin første bog om børneyoga. Du kan købe den her: Børneyogaguiden – en praktisk guide til at lave yoga med 3-7 årige børn