Yoga har længe været anerkendt som et effektivt værktøj til at reducere stress og give øget livskvalitet hos voksne. Vi er først for nyligt begyndt at forstå, hvor fantastisk yoga er i bestræbelsen på at skabe ro hos børn, give dem øget selvværd, kropsbevidsthed og ikke mindst gøre dem klogere på sig selv og deres relationer til andre mennesker og verden omkring dem.

Yoga Unlimited tilbyder nu en to dages intensiv uddannelse, som forsyner dig med en god og brugbar værktøjskasse som børneyoga-instruktør for børn fra 3-12 års alderen.

HVad er Børneyoga

Børneyoga er en sjov, læringsfuld og ikke konkurrencepræget aktivitetsform, som bidrager til større kropsbevidsthed, ro og balance hos barnet.

Børneyoga arbejder med at udvikle sanserne igennem øvelser med åndedrættet, yogaøvelser og visualiseringsøvelser. Børneyoga udfordrer og styrker barnets motoriske færdigheder.

Børneyoga giver barnet mulighed for midlertidigt at skrue ned for sanseindtryk og larm og blot være nærværende i egen krop og egne sanser.

 

 

Børneyoga giver barnet en oplevelse af sin indre verden ved hjælp af afspænding, meditation og mindfulness. Børneyoga giver barnet mulighed for at fordybe sig i nuet og sine tanker.

Som deltager på børneyoga-instruktøruddannelsen er det absolut ikke et krav, at du i forvejen har kendskab til yoga. Hvis du har lyst, kan du altid efterfølgende begynde en yogapraksis for at bygge videre på din viden fra dette forløb.

På denne uddannelse får du inspiration og praktiske redskaber til at opbygge og undervise en børneyoga-session.

Hvad kan du forvente dig af uddannelsen 

 • Yoga i teori og praksis
 • Yoga-anatomi
 • Lær at strukturere en aldersspecifik børneyoga-session
 • Inspiration til hjælpeværktøjer for dig som underviser
 • Åndedrætsteknikker og -øvelser, Mindfulness, meditation og afspænding for børn
 • Kreative yogaøvelser og historiefortælling
 • Yogalege og yogaøvelser tilpasset aldersgruppen
 • Gennemgang af forskellige emner og indgangsvinkler til en yogatime
 • Forberedelse af dig som underviser

Ud over den praktiske undervisning der i forvejen er pakket med brugbare råd og fysisk praksis, får du som deltager på uddannelsen udleveret et unikt og værdifuldt materialesæt med færdige og fuldstændigt køreklare yoga-sessioner med børn, så du kan starte med at undervise med det samme.

Uddannelsen er ideel for pædagoger og andet fagpersonale, som arbejder med børn til hverdag. Børneyoga understøtter læreplanerne og giver børnene læring på en sjov, kreativ og hjertelig/inkluderende måde.

Lærere, der gerne vil have inspiration og konkrete værktøjer til at øge elevernes koncentrationsevne og skabe ro og harmoni i klassen og i deres undervisning. Samt f.eks. idrætslærere der gerne vil inddrage yoga og mindfulness i deres undervisning.

Forældre, der ønsker at få inspiration fra yogaens verden til at være aktiv og kreativ med sine børn på en anerkendende, sjov og sjælfuld måde. Herudover får man ideer og konkrete redskaber til at skabe ro og harmoni for sit barn i hverdagen.

Yogalærere, der ønsker at starte et børneyogahold.

Datoer og kommende hold

Datoer

Marts 2021

Den 11. – 12. marts 2021 (begge dage inklusive, kl. 8.30 -16.30)

Juni 2021

Den 25. –  26. juni 2021 (begge dage inklusive, kl. 8.30 -16.30)

September 2021

Den 1. – 2. september 2021, (begge dage inklusive, kl. 8.30 -16.30)

 

Klik på nedenstående billeder for at gå direkte til tilmeldingssiden.

Juni 2021
September 2021
UDSOLGT -Marts 2021
UDSOLGT Januar 2021

Mulighed for at dele betalingen op i rater.

Juni 2021
September 2021
UDSOLGT -Marts 2021

Børneyoga har en særlig plads i Serpils hjerte. “At lave yoga med børn er en kæmpe gave. Det er så berigende og så udviklende på én og samme tid. Børns umiddelbarhed og nysgerrighed matcher yoga-ånden så fint. Børneyoga er en fantastisk platform for at børnene lærer at udtrykke sig kropsligt og sjæleligt samtidig med, at de lærer noget nyt og udvikler sig.”

Serpil har gennem flere år kørt børneyoga-forløb i institutioner og i skoler, samt i sit eget studie i Nordsjælland.

I oktober 2018 udgav Serpil sin første bog om børneyoga. Du kan købe den her: Børneyogaguiden – en praktisk guide til at lave yoga med 3-7 årige børn

Læs mere om Serpil her

For institutioner og virksomheder

Send venligst en e-mail til info@yogaunlimited.dk med din tilmelding. Mailen skal indeholde:

 • Kontaktoplysninger på deltager
 • EAN nr. for offentlige institutioner og skoler
 • Kontaktperson og e-mailadresse på fakturamodtager

 

Betaling sker i forbindelse med tilmelding, og din tilmelding er bindende. For virksomheder og institutioner tillægges beløbet på 3195 kr. moms.

Du er altid velkommen til at henvende dig med spørgsmål via Facebook siden, på tlf 28 97 25 35 til Serpil Pedersen, eller gennem nedenstånde kontaktformular. Vi besvarer din henvendelse samme dag.

Har du nogle spørgsmål til uddannelsen? 

Har du nogle spørgsmål, skal du endelig ikke holde dig tilbage! Udfyld blot nedenstående.