DENNE DETOX-YOGA WORKSHOP ER DESIGNET TIL AT BOOSTE CIRKULATIONEN, FORDØJELSEN OG STOFSKIFTET. VI STYRKER OG SKABER KLARHED I KROP OG SIND. DET ER VELVÆRE PÅ ALLE PLANER!
 
Vi skal lave yoga som påvirker
-cirkulationen
-bindevævet
-lymfesystemet
-fordøjelsessystemet
-nervesystemet
 
3 timer der luger ud i alle hjørnerne af din krop og din bevidsthed. Effekten varer ud over denne dag, da du sætter ind på din overskuds- og velværekonto.
 
Workshoppen inkluderer en dybdegående guidet afspænding med Gong-spil. Dette re-setter og healer nervesystemet og samtidig detoxer på et fysisk såvel som på et energimæssigt plan. En gong skaber kraftfulde vibrationer, som skaber forandring i den fysiske krop ved at stimulere hudens overflade og alle vores celler.
 
Herudover modtager du nogle generelle detox-råd, som du kan tage med hjem til inspiration.
 
Så sæt allerede kryds i kalenderen i dag og prioritér dig selv og din sundhed for én dag.
 
Tag en veninde, partner, mor eller søster under armen og få en dejlig energigivende og transformerende oplevelse sammen. Alle kan være med!
 
Denne workshop er for alle, uanset om man har prøvet yoga før. Du bliver guidet igennem de fysiske øvelser, åndedrætsøvelserne, meditation og afspænding. Yoga er en intuitiv praksis, og du deltager på dit individuelle niveau.
 
Sted og tidspunkt
UDSOLGT – Lørdag den 22. februar 2019 kl. 9.00-12.00 
Hos Yoga Unlimited på Lyngebækgårds Allé 6, 1. sal. 2990 Nivå (tæt på Strandvejen)
 
Prisen er 350 kr. pr. person. Der vil være detox-the ved ankomst.
 

Tilmelding
Du tilmelder dig ved at sende din betaling via Mobilepay til forretningsnr. 64103 (Yoga unlimited). Husk at opgive dit mobilnr. samt anføre dato for eventet. TILMELDING ER BINDENDE.

 
Der er begrænsede antal pladser.