DENNE DETOX-YOGA WORKSHOP ER DESIGNET TIL AT BOOSTE CIRKULATIONEN, FORDØJELSEN OG STOFSKIFTET. VI STYRKER OG SKABER KLARHED I KROP OG SIND. DET ER VELVÆRE PÅ ALLE PLANER!
 
Vi skal lave yoga som påvirker
-cirkulationen
-bindevævet
-lymfesystemet
-fordøjelsessystemet
-nervesystemet
 
2,5 timer der luger ud i alle hjørnerne af din krop og din bevidsthed. Effekten varer ud over denne dag, da du sætter ind på din overskuds- og velværekonto.
 
Workshoppen inkluderer en dybdegående guidet afspænding med Gong-spil. Dette re-setter og healer nervesystemet og samtidig detoxer på et fysisk såvel som på et energimæssigt plan. En gong skaber kraftfulde vibrationer, som skaber forandring i den fysiske krop ved at stimulere hudens overflade og alle vores celler.
 
Herudover modtager du nogle generelle detox-råd, som du kan tage med hjem til inspiration.
 
Så sæt allerede kryds i kalenderen i dag og prioritér dig selv og din sundhed for én dag. Tilmeld
 
Tag en veninde, partner, mor eller søster under armen og få en dejlig energigivende og transformerende oplevelse sammen. Alle kan være med!
 
Denne workshop er for alle, uanset om man har prøvet yoga før. Du bliver guidet igennem de fysiske øvelser, åndedrætsøvelserne, meditation og afspænding. Yoga er en intuitiv praksis, og du deltager på dit individuelle niveau.
 
Sted og tidspunkt
 
Lørdag den 3. oktober 2020 kl. 9.00-11.30 Tilmeld
 
Hos Yoga Unlimited på Lyngebækgårds Allé 6, 1. sal. 2990 Nivå (tæt på Strandvejen)
 
Prisen er 350 kr. pr. person. Der vil være detox-the ved ankomst.
 
Tilmelding skal ske via bookingsystemet. Hvis det er første gang, du tilmelder dig, så skal du oprette en profil og derefter tilmelde dig via bookingsystemet.
 
Der er begrænsede antal pladser. Tilmelding er bindende
 
Underviser: Serpil Pedersen