Skru op for varmen indefra og opnå optimal smidighed og velvære

Efterårets køligere luft og de mørke aftener er snart over os. I stedet for at smide dig på sofaen med et tæppe for at finde varmen, kan du nu melde dig til dette 6 ugers forløb der kører over seks tirsdage, hvor der vil være fokus på at stimulere kroppens energi og smøre knogler og led for at opnå større mobilitet og velvære.

75 minutters Hatha yoga der vil forlænge sommerens varme og give din krop et velfortjent boost til at stå efteråret og vinteren igennem.

Hver klasse består af en opvarmende, blødgørende og stimulerende serie af stillinger, der booster din blodcirkulation og dit lymfesystem. Som en ekstra forkælelse, afslutter vi med en dejlig yoga nidra (guidet afspænding), hvor du vil mærke alt det gode, du har gjort for din krop og dit sind. Køb her

Datoer, sted og tidspunkt

Hver tirsdag fra den 20. oktober 2020 til og med den 24. november, kl. 18.00-19.15
hos Yoga Unlimited på:

Lyngebækgårds Allé 6, 1. sal, 2990 Nivå

Pris for forløbet: 750 kr. Køb her

Fordelene ved et yogaforløb er, at du ikke skal booke dig på fra gang til gang. Du er sikret en plads på holdet, og du får en prismæssig fordel, da du sparer penge ved at købe et forløb fremfor en enkelt klasse. Derudover følger du et hold med de samme personer i en en given tid, hvor niveauet er mere ensrettet, og hvor temaet for forløbet gang på gang vil guide dig til en mærkbar udvikling i din yogapraksis.

Der er begrænsede antal pladser. Tilmelding er bindende.

Underviser: Marie Felicia. Læs mere om Marie Felicia her

Der er yogamåtter og andet udstyr til rådighed på stedet. Vi anbefaler dog, man medbringer egen yogamåtte og tæppe.

Der er god afstand og luft imellem deltagerne.