Efterhånden som sommeren går på hæld, så lad alle dens indtryk forene sig og samle sig i din og krop og dit sind. Vi bevæger os igennem en række yogastillinger med intention og fokus, og giver plads til fordybelse og nærvær.
 
Denne yoga workshop giver dig en oplagt mulighed for at genoptage din yoga praksis efter sommeren eller starte på en hel frisk. Dens længde og format passer til alle niveauer.
 
 
Du bliver guidet gennem en veltilrettelagt yogasession der har til formål at skabe eller re-etablere en følelse af helhed og grounding.
 
Vi afslutter med en dybdeafspænding der integrerer og balancerer alle aspekterne af din fysiske og mentale krop. Afspændingen inkluderer også en gong-session som har til formål at re-sette og heale nervesystemet og chakrasystemet. En gong skaber kraftfulde vibrationer, som skaber forandring i den fysiske krop ved at stimulere hudens overflade og alle vores celler. Det er nydelse for krop og sjæl og fornyelse på samtlige planer!
 
Denne yoga workshop egner sig både til begyndere som ønsker at optimere deres generelle velvære og nedsætte stressniveauet i kroppen.
 
Sted og tidspunkt
Tirsdag den 1. september 2020 kl. 17-19.00 hos Yoga Unlimited på:
Lyngebækgårds Allé 6, 1. sal, 2990 Nivå
 
Pris: 250 kr. pr. deltager.
 
 
Der er begrænsede antal pladser. Tilmelding er bindende
 
Underviser: Serpil Pedersen