Bliv Yoga Alliance certificeret yogalærer i paradis-øen Phuket

Drømmer du om at skabe forandringer i dit liv, personligt og arbejdsmæssigt?  På en 200 timers yoga uddannelse i Phuket næret af smukke og tropiske omgivelser, vil du starte en fordybelsesrejse ind i kroppen og sindet, som vil glæde din sjæl og tanke dig op indefra og ud.

Du vil mærke en tydelig fremgang i din yogapraksis, din fysiske styrke og smidighed og generelle velvære samtidig med, at du vil få de allerbedste redskaber til at undervise professionelt og troværdigt. Og selv hvis du ikke som udgangspunkt har en intention om at undervise i yoga, så vil du styrke din viden om kroppen, åndedrættet og sindets funktioner. Din viden og erfaring vil komme dig til gode på flere forskellige planer i dit eget liv og rent professionelt.

Lyder det for godt til at være sandt? Læs videre….

Alt dette får du:

 • Du får daglig intensiv og inspirerende undervisning, der kombinerer teori og praksis, og som giver dig en personlig og relaterbar oplevelse med yogafilosofien, alle teknikkerne og øvelserne.
 • Ophold på et skønt boutique hotel med spa-faciliteter beliggende i det sydvestlige hjørne af paradisøen Phuket ved nogle af Phuket’s smukkeste strande – Karon og Kata Beach. 
 • Hotellet har en smuk og åben yoga shala på taget med udsigt over Andamanhavet, som tager yogaoplevelsen til helt andre højder.
 • Du kommer hjem med en større indsigt på dig selv og en kuffert fuld af værktøjer, som du kan bruge i dit eget liv samt eventuelt give videre til andre. Og hvem ved – måske dette uddannelses-retreat kan fostre nye ideer og handlingsplaner.
 • Yoga uddannelsen undervises på dansk, og uddannelsesmaterialet er hovedsagligt på dansk.
 • Du bliver uddannet yogalærer. Uddannelsen er godkendt og certificeret af internationale Yoga Alliance og overholder alle standarder og kvalitetskrav for en 200 timers yogalæreruddannelse. Uddannelsen giver adgang til, at du kan blive registreret som 200 RYT efterfølgende.
 • 19 dages yoga ophold og intensiv undervisning med tid til selv-fordybelse og samvær med ligesindede i et dejligt yogafællesskab.
 • 18 overnatninger på delt værelse (Twin Room) med egen seng i dejlige omgivelser der booster sjælefred og kreativitet.
 • 19 dages ophold i Phuket, som er en smuk og populær paradisø, med indlogering på et hyggeligt og gæstfrit boutique hotel, der ligger få minutters afstand fra de smukkeste badestrande med hvidt koralsand så langt øjet rækker.
 • Fuld forplejning med lækker morgenmad (inkl. kaffe/the og forfriskende drikkevarer), frokost og aftensmad, der skruer op for dit velvære og din vitalitet.
 • Gratis adgang til og brug af yoga-udstyr under hele opholdet.
 • Transport til og fra lufthavnen i Phuket.
 • Selvudvikling og certificering som 200 timers yogalærer i smukke og inspirerende omgivelser, hvor din mentale og fysiske sundhed kan blomstre i et dejligt og intimt fællesskab.
 • Uddannelses-kompendium på dansk som bliver din yogabibel under og efter uddannelsen.
 • Et online anatomi-kursus inden for funktionel yoga anatomi med 12 måneders fri adgang.
 • Erfaring, sparring og know-how fra en yoga iværksætter og underviser med succes.
 • 12 måneders adgang til yogavideo-bibliotek så du kan starte din yogapraksis hjemmefra og fortsætte efter, du kommer hjem.
 • Undervisning af en E-RYT 500 Yoga Alliance lærer med tusindevis af undervisningtimer bag sig.
 • Undervisning af assisterende yogalærer.
 • Afslutningsceremoni 

Udtalelse

Tusind tak kære Serpil, for dit kærlige væsen, din vedholdende indsats og din utrolige professionelle tilgang til at lære os yoga. Det har været en livsændrende transformering, at deltage på din uddannelse… ja faktisk helt frisættende –STOR beundring herfra. Jeg glæder mig bare så meget til at raffinere min træning og kunne give noget af al den livsbekræftende viden videre. – Gitte Blytt

 

Jeg er dybt imponeret over, hvad man kan nå på tre uger. Jeg føler, at jeg har opbygget selvtillid i rollen som yogalærer, men også som menneske. Jeg har fået brugbare redskaber, som jeg vil tage med mig resten af mit liv, når jeg selv eller en anden på min vej har det svært. – Sabine Grahn Olsen

Læs flere udtalelser nederst på siden. 

Programmet for dagene i Phuket (vejledende)

Kl. 7.00-8.45 Morgenyoga (Hatha/Vinyasa)
Kl. 08.45-09.45 Morgenmad
Kl. 09-45-12.00 Teori 
Kl. 12.00-14.00  Frokostpause
Kl. 14.00- 16.00 Øvelse i fællesskab og i grupper 
Kl. 16.00-17.00 Yin yoga og meditation/afspænding
Kl. 19.00 Aftensmad 

Læs mere om uddannelsen her

Pris, datoer mm. 

Uddannelsen afholdes i Phuket – Thailand fra den 21. marts – 6. april 2024 (begge dage inklusive) og opholdet gælder fra den 20. marts – 7. april 2024 – i alt 19 dages betalt ophold.

Ankomst skal ske senest den 20 marts hvorfra din overnatning gælder. Uddannelsen starter officielt den 21. marts om morgenen.

Uddannelsen afsluttes den 6. april 2024 og afrejse kan ske fra den 7. april. I alt er der tale om 18 betalte overnatninger på et delt dobbeltværelse inklusive morgenmad/frokost og aftensmad. Du får muligvis et par halve fridage i denne periode.

Prisen for alt dette er 33.495 kr.

Flybilletten kommer oveni og er ikke inkluderet i prisen.

Du kan også tilmelde dig med depositum på 9.995 kr. og afdrage resten over flere mdr. ved at vælge ‘betalingsplan’. I dette tilfælde vil prisen være 33.995 kr.

Hvis du ønsker at bo på eneværelse, koster det 5.000 kr. ekstra. Skriv en mail til os, såfremt du ønsker denne mulighed, og du vil modtage et betalingslink.

Der er begrænsede antal pladser. Når du har tilmeldt dig uddannelsen vil du modtage et spørgeskema, så vi kan lære dig lidt bedre at kende.

Udover uddannelsens pris skal du påregne omkostninger til flybillet. Du står selv for at booke din flybillet og nå frem til destinationsstedet senest den 20. marts 2024. 

Vi anbefaler, du bestiller din flybillet med mulighed for afbestilling eller for ændring af datoer. 

Følgende flyselskaber flyver til Phuket: Thai Airways, Etihad Airways og Quatar Airways. Du kan søge efter de bedste og billigste billetter via Momondo. En flybillet til Phuket ligger fra 6000 kr.

Transport til og fra lufthavnen i Phuket er inkluderet i uddannelsens pris. Når du har booket din flybillet, skal du kontakte os med oplysninger om flynummer og afrejse, så vi kan arrangere afhentning i lufthavnen i Phuket. Hotellet ligger ligger ca. 40 minutters kørsel fra lufthavnen. 

Du skal selv sørge for at tegne en rejseforsikring, og det anbefaler vi, da Sygeforsikringen ikke har dækning i Thailand. Din rejseforsikring dækker også i de fleste tilfælde hvis du skulle blive syg  inden afrejse.

En rejseforsikring er ofte inkluderet i en indboforsikring, og ellers kan den tilkøbes for få penge. Kontakt dit forsikringsselskab for at høre nærmere inden du booker din rejse.

Afbudspolitk og regler for refundering i forbindelse med Covid eller andre rejserestriktioner

De fleste indboforsikringer har eller kan udvides med en afbudsforsikring, der erstatter ved officielle rejserestriktioner eller pludseligt opstået sygdom. Tal eventuelt med din private rejseforsikring om dine muligheder. 

Hvis der opstår afbud fra vores side, får du alle dine penge retur (uddannelsens pris inkl. ophold). 

I tilfælde af sygdom eller andre akutte forhold der forhindrer din deltagelse, vil du få mulighed for at deltage på en anden dato. Din rejseforsikring tilbyder normalt dækning ved kritisk opstået sygdom.

Ved framelding fra deltagerens side inden afrejse, er det ikke muligt at få refunderet deltagergebyret (depositum og indbetalt beløb).

Mulighed for at opdele din betaling i rater og afdrage over flere mdr.

Tilmeld mig!
Tilbud
November 2024 - Early bird
Original price was: kr.33.495,00.Current price is: kr.30.995,00.

Læs udtalelser fra tidligere deltagere