For fire år siden, fik jeg konstateret scoliose ved 3. og 4. nakkehvirvel og måtte sygemeldes med mange følgeskader i nakke, ryg og lænd. Fysioterapi/osteopati blev ugentlige højdepunkter INDTIL, jeg opdagede yogaens fantastiske magi.

Yoga blev for mig et frirum uden smerter. Lidt efter lidt, skridt for skridt, asana for asana, blev yoga et kærligt favntag, der der kunne holde mig oprejst ved at styrke min rygsøjle og give mig mentalt overskud og energi.

Jeg er dybt fascineret af yogaens mangfoldige effekter. Jeg har mærket på min egen krop, hvor forløsende, smertestillende og skadeforebyggende, yoga kan være. I en travl hverdag med mange gøremål, giver yoga noget Yin til al min Yang, og jeg kan mærke en dejlig balance og ro i min krop og i mit sind.

Jeg er uddannet Yoga Alliance RYT 200 yogalærer hos Yoga Unlimited i Nivå, børneyogalærer og fitness-instruktør. Jeg er også uddannet idrætslærer, og jeg har en livslang erfaring i mange forskellige sportsgrene. Til hverdag nyder jeg livet som mor til til tre energiske drenge, og jeg prioriterer bevægelse i naturen højt.

Jeg brænder meget for at guide andre til at opnå en afbalanceret krop og et roligt sind gennem yogaens unikke værktøjer.

“Let`s dig deep and find peace”.

Namaste.