Jeg fandt yogaen, eller måske fandt yogaen mig for omkring 2 år siden, og det var som sendt fra himlen. 

Jeg har i mange år lidt af smerter og hold i min nakke og lænd. 11 år som laborant gjorde det kun værre, og i perioder gik jeg til behandlinger hos kiropraktor flere gange om ugen. 

Siden jeg var til min første yogatime, har jeg ikke været til en eneste behandling. Det er en enorm befrielse at kunne se og mærke kroppen blive stærkere, blive smidigere og have langt færre smerter. Derudover fik jeg en kæmpe ekstra gave. Jeg fik ro ikke kun i min krop, men også i mine tanker. Jeg mærkede en fysisk ro i min mave som jeg ikke kan huske, hvornår jeg sidst havde følt. Livet i hamsterhjulet spurtede afsted i en hektisk hverdag med fuldtidsarbejde og et hjemmeliv som alenemor til en dejlig dreng. Jeg havde fuldstændig glemt at give mig selv de små øjeblikke af “migtid” og selvforkælelse, som jeg egentlig havde så meget brug for. 

Yoga er meget mere end blot fysiske stillinger, yoga rækker langt ud over yogamåtten. Det er ro og balance, det er selvindsigt og reflektion, det er yin og yang. Det kan åbne op til en helt ny verden, og det har det gjort for mig. 

Jeg forelskede mig i yogaen fra starten, og jeg ved at det er den vej jeg skal. Jeg har derfor uddannet mig til Yoga Alliance RYT 200 yogalærer i Hatha, Vinyasa og Yin yoga hos Serpil, hos Yoga Unlimited i Nivå. 

Jeg brænder for at dele det fantastiske yogaunivers og give muligheden for at slippe den hektiske hverdag for en stund.  En stund til at mærke sig selv, at komme fra hovedet ned i kroppen, at finde ro og balance og samtidig bevæge og styrke kroppen. 

Alle kan dyrke yoga og alle kan være med, både nybegyndere og øvede.”

Namaste,

Nanet