Yin Nidra Empowerment er vores 100 timers uddannelse, der fusionerer det bedste fra Yin yoga og Yoga Nidra, kendt som Yin Nidra. To meget populære og transformerende yoga praksisser som tilsammen forstærker og forløser hinandens potentiale, så du oplever en mærkbar forandring i din fysiske og mentale kapacitet, som ultimativt  fører til øget livskvalitet og livsglæde.

 

Yin yoga 

  • Yin yoga er en stille og indadvendt praksis, der fokuserer på længerevarende hold af yogastillinger. Yin yoga  forløser effektivt spændinger og stress i kroppen gennem en praksis af overgivelse og frigivelse, der gennem en tidsbestemt fastholdelse af positiv belastning på områder af kroppen angivet af den pågældende Yin yoga asana (position), bearbejder det altomsluttende bindevæv (fascia), som huser dine erindringer, reaktioner og følelser. Fascia er et hidtil underkendt signalsystem, som trækker opmærksomhed fra dine omgivelser og overleverer disse til centralnervesystemet (hjernen), der responderer ved at igangsætte en reaktion. Med tiden og med årene akkumulerer kroppens væv alle dine mentale og fysiske stressreaktioner. Stress og traumer flytter ind, men det flytter sjældent ud igen på egen hånd. 

Læs Herunder udtalelser fra deltagere på Yin Empowerment uddannelsen

Indhold og curriculum

Hvordan kan uddannelsen være relevant for dig 

Din baggrund og din motivation for at tage denne uddannelse kan være flerfoldig, og du kan vælge at tage den af personlige eller professionelle årsager. Måske genkender du et eller flere af følgende udsagn:

  • Du har allerede prøvesmagt (yin) yogaens vidunderlige virkninger, og nu vil du gerne udbygge din viden og tage din egen praksis til nye højder.
  • Du er ganske ny til yoga og vil gerne fordybe dig og mærke yogaens transformerende effekter.
  • Du er yogalærer eller anden fysisk underviser og vil gerne undervise i yin nidra med høj grad af professionalisme og faglig kompetence.
  • Du er terapeut og vil gerne flette yogaen ind dit daglige arbejde med dine klienter og dermed udvide dit kompetencefelt.
  • Du har brug for redskaber til at håndtere f.eks. stress eller andre mentale eller fysiske belastninger i din hverdag.
  • Du synes uddannelsen lyder spændende, og du kan mærke et kald.
  • Du er nysgerrig og vil gerne udforske denne praksis nærmere.

Den praktiske del 

Uddannelsesforløbet veksler mellem teoretisk gennemgang og praktisk gennemgang og øvelser i grupper, så du opnår en væsentlig grundlæggende viden og forståelse og integration gennem den praktiske del. 

Den sidste undervisningsdag på uddannelsen danner rammen om en individuel undervisning, hvor man selvstændigt forbereder og underviser en Yin Nidra yogaklasse. 

Certifikat
Uddannelsens timer og moduler er registreret og godkendt ved Yoga Alliance.  Når du har gennemført uddannelsen og din individuelle undervisning, vil du modtage dit diplom med Alliance’s logo som bekræfter, at du har gennemført denne anerkendte Yin yoga uddannelse på 100 timer.

Litteraturliste
På uddannelsens første modul modtager du et originalt materialesæt på dansk, komplet med teorien bag Yin yoga og Yoga Nidra samt professionelle billeder af udvalgte yin yoga stillinger. Undervisningen lægger sig op ad materialet, som giver en meget brugbar metode til både at praktisere og undervise yin yoga og yoga nidra. 

Datoer og kommende hold

Tilmeld dig med et depositum og betal resten senere.

Datoer

Den 1.-12 oktober 2024 (begge dage inklusive)

Klik på nedenstående billeder for at gå direkte til tilmeldingssiden.

Oktober 2024

Har du nogle spørgsmål til uddannelsen? 

Har du nogle spørgsmål, skal du endelig ikke holde dig tilbage! Udfyld blot nedenstående.