Bliv certificeret Yin Nidra instruktør i tropeparadiset Koh Samui

Lad nye drømme spire og giv dig selv en uforglemmelig oplevelse med denne transformerende 100 timers yoga uddannelse med Yin yoga og Yoga Nidra på trope-øen Koh Samui, der også kaldes ‘den helende ø’.

The Absolute Sanctuary beliggende på Koh Samui’s nørdøstlige side er vært for uddannelsen. ‘Sanctury’ betyder oversat ‘helligt fristed’, og med sin overdådige lokation kun få hundrede meter fra hvide strandstande omkranset af frodig natur, sætter denne lokation scenen for en eksklusiv og transformerende oplevelse  hvor krop og sjæl kan finde en skøn og sjælden forening. 

Du kan tage uddannelsen som led i et karriereskifte eller som vigtigt supplement til dine øvrige kompetencer. Du vil kalde dig selv for yogainstruktør efterfølgende med speciale i undervisning af Yin yoga og Yoga Nidra. Uddannelsens indhold og opbygning er ekstremt brugbart og brugervenligt. 

Du kan også tage uddannelsen som led i din egen personlige udvikling. Yoga er et stort selvrealiseringsværktøj, og du vil opleve, at det intensive format og en personlig erfaring med Yin yoga og Yoga Nidra vil give dig et større personligt overskud og råderum, som utvivlsomt vil berøre og påvirke flere områder af dit liv på en positiv måde.

Lyder det for godt til at være sandt? Læs videre….

Alt dette får du:

 • Du får daglig intensiv og inspirerende undervisning, der kombinerer teori og praksis, og som giver dig en personlig og relaterbar oplevelse med filosofien, alle teknikkerne og øvelserne.
 • Ophold på et eksklusivt wellness resort med spa-faciliteter beliggende på en af Thailands smukkeste øer Koh Samui.
 • Resortet har en smuk og åben yoga shala omkranset af frodig natur samt et yoga studio med smukke panorama facader, der tager yogaoplevelsen til helt andre højder.
 • Du kommer hjem med en større indsigt på dig selv og en kuffert fuld af værktøjer, som du kan bruge i dit eget liv samt eventuelt give videre til andre. Og hvem ved – måske kan uddannelsen og opholdet fostre nye ideer og handlingsplaner.
 • Yoga uddannelsen undervises på dansk, og uddannelsesmaterialet er også på dansk.
 • Du bliver uddannet 100 timers yoga instruktør med speciale i at undervise  Yin yoga og Yoga Nidra. Du får et diplom med Yoga Alliance’s godkendelse og standardisering.
 • 11 dages yoga ophold og intensiv undervisning med tid til selv-fordybelse og samvær med ligesindede i et dejligt yogafællesskab.
 • 11 overnatninger på delt værelse (Twin Room) med egen seng i dejlige omgivelser der booster sjælefred og kreativitet. Eneværelse kan tilkøbes for 3500 kr.
 • 12 dages ophold i Koh Samui, som er en smuk og populær paradisø, med indlogering på et eksklusivt resort der ligger få minutters afstand fra de smukkeste badestrande med hvidt koralsand.
 • Fuld forplejning med tre skønne og indbydende måltider om dagen (inkl. kaffe/the og forfriskende drikkevarer), der skruer op for dit velvære og din vitalitet.
 • Gratis adgang til og brug af yoga-udstyr under hele opholdet.
 • Transport til og fra lufthavnen i Koh Samui.
 • Selvudvikling og fordybelse i smukke og inspirerende omgivelser, hvor din mentale og fysiske sundhed kan blomstre i et dejligt og intimt fællesskab.
 • Uddannelses-kompendium på dansk som bliver din yogabibel under og efter uddannelsen.
 • 6 måneders adgang til yogavideo-bibliotek så du kan starte din yogapraksis hjemmefra og fortsætte efter, du kommer hjem.
 • Undervisning af en E-RYT 500 Yoga Alliance lærer med tusindevis af undervisningstimer bag sig som har faciliteret et stort antal uddannelser gennem årene.
Jeg vil med!

Programmet for dagene i Koh Samui (vejledende)

Kl. 7.00-08.45  Morgenyoga inklusive pranayama/meditation
Kl. 08.45-09.45 Morgenmad
Kl. 09.45-12.00 Teori 
Kl. 12.00-14.00  Frokostpause og afslapning
Kl. 14.00- 16.00 Øvelse i fællesskab og i grupper 
Kl. 16.00-17.00 Yoga Nidra 
Kl. 19.00 Aftensmad

Læs mere om uddannelsen her

Pris, datoer mm. 

Uddannelsen afholdes i Koh Samui – Thailand fra den 2. oktober – 11. oktober 2024 (begge dage inklusive) og opholdet gælder fra den 1. oktober – 12. oktober 2024 – i alt 11 dages betalt ophold i Thailand.

Ankomst skal ske senest 1. oktober hvorfra din overnatning gælder. Uddannelsen starter officielt den 2. oktober om morgenen. Den 1. oktober er undervisningsfri med plads til afslapning og udforskning.

Uddannelsen afsluttes den 11. oktober 2024, og afrejse kan ske fra den 12. oktober. I alt er der tale om 11 betalte overnatninger på et delt dobbeltværelse inklusive morgenmad/frokost og aftensmad


Prisen for alt dette er 23995 kr. EARLY BIRD kun 21.995 kr indtil den 15. marts 2024, eller så længe der er ledige pladser!

Flybilletten kommer oveni og er ikke inkluderet i prisen.


Du kan også tilmelde dig med depositum for kun 4995 kr. og afdrage resten over flere mdr. ved at vælge ‘betalingsplan’. I dette tilfælde vil prisen være 24.495 kr.

Hvis du ønsker at bo på eneværelse, koster det 3.500 kr. ekstra.

Skriv en mail til os, såfremt du ønsker denne mulighed, og du vil modtage et betalingslink.

Udover uddannelsens pris skal du påregne omkostninger til flybillet. Du står selv for at booke din flybillet og nå frem til destinationsstedet senest den 1. oktober 2024. 

Vi anbefaler, du bestiller din flybillet med mulighed for afbestilling eller for ændring af datoer. 

Følgende flyselskaber flyver til Koh Samui: Thai Airways, Etihad Airways og Quatar Airways. Du kan søge efter de bedste og billigste billetter via Momondo. En flybillet til Koh Samui ligger fra 6000 kr.

Transport til og fra lufthavnen i Koh Samui er inkluderet i uddannelsens pris. Når du har booket din flybillet, skal du kontakte os med oplysninger om flynummer og afrejse, så vi kan arrangere afhentning i lufthavnen. 

Du skal selv sørge for at tegne en rejseforsikring, og det anbefaler vi, da Sygeforsikringen ikke har dækning i Thailand. Din rejseforsikring dækker også i de fleste tilfælde hvis du skulle blive syg  inden afrejse.

En rejseforsikring er ofte inkluderet i en indboforsikring, og ellers kan den tilkøbes for få penge. Kontakt dit forsikringsselskab for at høre nærmere inden du booker din rejse.

Afbudspolitk og regler for refundering i forbindelse med Covid eller andre rejserestriktioner

De fleste indboforsikringer har eller kan udvides med en afbudsforsikring, der erstatter ved officielle rejserestriktioner eller pludseligt opstået sygdom. Tal eventuelt med din private rejseforsikring om dine muligheder. 

Hvis der opstår afbud fra vores side, får du alle dine penge retur (uddannelsens pris inkl. ophold). 

I tilfælde af sygdom eller andre akutte forhold der forhindrer din deltagelse, vil du få mulighed for at deltage på en anden dato. Din rejseforsikring tilbyder normalt dækning ved kritisk opstået sygdom.

Ved framelding fra deltagerens side inden afrejse, er det ikke muligt at få refunderet deltagergebyret (depositum og indbetalt beløb).

BEGRÆNSEDE ANTAL PLADSER! Så sørg for at sikre din plads allerede nu.

Tilmeld mig! EARLY BIRD 15. marts 2024

Mulighed for at opdele din betaling i rater og afdrage over flere mdr.

Tilmeld mig!

Begrænsede antal pladser! Klik på billedet herunder for at tilmelde dig

Tilbud
Oktober 2024 - Early bird

Læs udtalelser fra tidligere deltagere fra 200 t uddannelsen i Thailand