Yoga Nidra Empowerment er vores 50 timers uddannelse som går i dybden med den velkendte afspændingsteknik i yoga – Yoga Nidra som ofte er beskrevet som “bevidst søvn” eller yogisk søvn.

Yoga Nidra er dog meget mere en blot en afspændingsteknik. Yoga Nidra er en kraftfuld og transformerende praksis, der som øvrige kendte yogiske teknikker har rødder i det gamle Indien. Denne bevidsthedsudvidende praksis er en unik form for meditation, som ikke kun er et supplement til Yoga Asanas (stillinger), men en selvstændig praksis, der kan bruges til dyb heling, kognitiv og personlig udvikling.

Yoga Nidra kan praktiseres af ALLE uanset fysisk eller mental kapacitet hvor som helst og når som helst. Ved jævnlig brug og prakis med Yoga Nidra kan du hele dit nervesystem, traumer, og du kan styrke din mentale performance samt reducere inflammation mm. Listen er lang, og du er kun denne uddannelse fra til at skabe bedre betingelser og vilkår for din livskvalitet og velvære. Udover alle de mange personlige fordele og gevinster ved at tage uddannelsen, så kan du hjælpe andre med at hele og transformere deres sundhed og velvære. Det er “Win-Win”.

Du kan deltage på uddannelsen som del i din selvudvikling, for at viderebringe denne praksis i dit undervisningsrum, eller i som supplement og i kombination med dine øvrige kompetencer.

 • Nu har du mulighed for at tage vores populære uddannelse online live, uanset hvor du bor.
 • I forhold til en fysisk uddannelse er denne uddannelse meget mere tidseffektiv, fleksibel og økonomisk.
 • Du sparer transporten – både i tid og penge.
 • Du går ikke glip af undervisningsgange trods eventuelt fravær – du vil få adgang til optagelsen efterfølgende.
 • Du deltager på uddannelsen i overskuelige timeantal frem for lange og ofte intensive undervisningsmoduler.
 • Du kan gennemføre uddannelsen i komforten af dit eget hjem og samtidig være del af et skønt yogafællesskab, hvor du har mulighed for at interagere med holdet og underviseren på fuldstændigt samme måde som på en fysisk uddannelse.
 • Du får 6 mdr. gratis adgang til vores ‘on-demand’ videobibliotek, som normalt er forbeholdt betalende medlemmmer, med adgang til vores populære yoga sekvenser og andre praksisser inklusive Yoga Nidra, så du også mellem modulerne kan styrke og udvikle din viden og din egen praksis.
 • Deltagelse på privat Messenger side med holdet, hvor du har mulighed for yderligere interaktion mellem  modulerne.

Hvad er Yoga Nidra?

Yoga Nidra er en systematisk metode til at inducere fuldstændig fysisk, mental og følelsesmæssig afslapning. I denne tilstand befinder udøveren sig på grænsen mellem at være vågen og i søvntilstand, hvilket gør det muligt at udforske dybere lag af underbevidstheden. Det er i dette magiske rum, at Yoga Nidra faciliterer dyb heling.

Yoga Nidra arbejder direkte med det autonome nervesystem, som lagrer alle tidligere indtryk og programmeringer – kendt i yogisk terminologi som ‘samskaras’. Samskaras er de psykologiske og fysiske aftryk, der dybt forankret i underbevidstheden, og som ofte er uden for vores bevidste kontrol. Yoga Nidra tilbyder en unik vej til at bearbejde og frigøre disse dybe lagrede mønstre.

Hvordan kan du anvende Yoga Nidra?

 • Stressreduktion: En af de mest umiddelbare fordele ved Yoga Nidra er dens evne til at reducere stress og angst. Denne tilstand af dyb afslapning hjælper med at berolige sindet og reducere fysiske spændinger i kroppen.

 • Forbedring af Søvn: Regelmæssig praksis af Yoga Nidra kan forbedre søvnkvaliteten markant, hvilket gør det til et effektivt redskab for dem, der kæmper med søvnproblemer eller uregelmæssig søvn.

 • Fysiologiske ubalancer: Yoga Nidra kan bruges til reducere eller formildne symptomer af fysiologiske ubalancer. Der er videnskabelige studier der peger på effekten af Yoga Nidra på hormonbalancen hos kvinder og på psykosomatiske lidelser som spændingshovedpine eller migræne. Yoga nidra har en postiv effekt på bloktrykket og på immunsystemet. Dette er blot nogle af de effekter som er påvist gennem via kontrolstudier. 
 • Emotionel Heling: Yoga Nidra giver mulighed for at arbejde med og frigøre undertrykte følelser og traumer, hvilket fører til større følelsesmæssig balance og velvære.

 • Selvopdagelse og manifestation: Gennem Yoga Nidra kan du ‘opløse’ dine dybt forankrede overbevisninger og med indsigt og klarhed sætte  personlige intentioner, som du gerne vil se udfolde sig og manifestere sig.  

Indhold og curriculum

Hvordan kan uddannelsen være relevant for dig 

Din baggrund og din motivation for at tage denne uddannelse kan være flerfoldig, og du kan vælge at tage den af personlige eller professionelle årsager. Måske genkender du et eller flere af følgende udsagn:

 • Du har allerede prøvesmagt virkningerne af afspændingsteknikker i yoga, og nu vil du gerne udbygge din viden og tage din egen praksis til nye højder.
 • Du har brug for redskaber til at håndtere f.eks. stress eller andre mentale eller fysiske belastninger i din hverdag, eller hjælpe andre med at håndtere psykologiske ubalancer.
 • Du synes uddannelsen lyder spændende, og du kan mærke et kald.
 • Du er nysgerrig og vil gerne udforske denne praksis nærmere.
 • Du vil gerne fordybe dig og mærke Yoga Nidra’s transformerende effekter.
 • Du er terapeut og vil gerne flette Yoga Nidra ind dit daglige arbejde med dine klienter og dermed udvide dit kompetencefelt.
 • Du er f.eks. yogalærer eller anden fysisk underviser og vil gerne undervise i Yoga Nidra med høj grad af professionalisme og faglig kompetence.

Uddannelsesforløbet veksler mellem teoretisk gennemgang og praktiske øvelser, så du opnår en væsentlig grundlæggende viden og forståelse og integration gennem den praktiske del. 

Undervisningen foregår over 6 dage ONLINE via Zoom. Uddannelsen indeholder 36 kontakttimer og 14 ikke-kontakttimer som indhentes på fordybelse i emnerne  mellem modulerne. I alt er der tale om 50 timers godkendte certificeringstimer.

Certifikat
Uddannelsens timer og moduler er registreret og godkendt ved Yoga Alliance.  Når du har gennemført uddannelsen og din individuelle undervisning, vil du modtage dit diplom med Alliance’s logo som bekræfter, at du har gennemført denne anerkendte Yoga Nidra uddannelse på 50 timer. 

Litteraturliste
På uddannelsens første modul modtager du et originalt materialesæt på dansk, komplet med teorien bag Yoga Nidra. Undervisningen lægger sig op ad materialet, som giver en meget brugbar metode til både at praktisere og undervise Yoga Nidra. 

Datoer og kommende hold

Datoer

Mødedatoer for fremmøde online live over Zoom (August -September 2024)

Lørdag den 31. august kl. 8.30-15.00
Søndag den 1. september kl. 8.30-15.00

Fredag den 13. september kl. 8.30-15.00
Lørdag den 14. september kl. 8.30-15.00

Fredag den 27. september kl. 8.30-15.00
Lørdag den 28. september kl. 8.30-14.00

Den 1.-12 oktober 2024 (begge dage inklusive)

Tilmeld dig med et depositum og betal resten senere.

Klik på nedenstående billeder for at gå direkte til tilmeldingssiden.

Oktober 2024

Har du nogle spørgsmål til uddannelsen? 

Har du nogle spørgsmål, skal du endelig ikke holde dig tilbage! Udfyld blot nedenstående.