Firmaoplysninger

Yoga Unlimited ApS
Cvr. nr.: 41917636
Lyngebækgårds Allé 6, 1. sal 
DK -2990 Nivå

Telefon: +45 28 97 25 35
info@yogaunlimited.dk

Bankoplysninger:
Sydbank
Reg. 6840 Konto 0001658510
Mobilpay Myshop nr.: 64103


Almindelige betingelser

Aflysning af events og uddannelser

I tilfælde af offentlige restriktioner grundet Covid eller andet, vil uddannelsens datoer blive rykket, og du vil få mulighed for at gennemføre uddannelsen fysisk på nye datoer,

Ved afbestilling og framelding fra deltagerens side, er det ikke muligt at få refunderet deltagergebyret (depositum og indebetalt beløb). 

Ved aflysning af uddannelsen fra Yoga Unlimited’s side, refunderes alle beløb, eller deltagelse ombyttes til en anden dato.

Betaling:
Alle varer er angivet i DKK inkl. moms. Vi accepterer online betaling med følgende betalings- og kreditkort:

  • Visa
  • Dankort
  • Visa Electron
  • Mastercard
  • Mobilepay

Det er ikke muligt at trække et større beløb, end det du selv har godkendt, da du gennemførte købet.

Uddannelser og arrangementer

Ved køb af uddannelser og arrangementer gennem ratebetaling, lægger du en forudbetaling, som sikrer din tilmelding og plads på den pågældende uddannelse eller det pågældende arrangement.

De efterfølgende ratebetalinger sendes til dig på e-mail på det angivne tidspunkt for ratebetalingen.  Du vil herefter få mulighed for at foretage ratebetalingen via et betalingslink. 

Sikkerhed og persondatapolitik
Vi benytter en sikker SSL krypteret betalingsløsning for at sikre, at ordrer og personlige data kun kan læses af computere og medarbejdere hos Detoxdiva.dk.
Betalingskortoplysningerne kan ikke læses af medarbejdere. Oplysninger afgivet til  Børneyogaguiden.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme data.

Levering:
Fysiske varer leveres inden for 1-3 hverdage.
E­-bøger leveres via en e-­mail, som indeholder et download-link. Tjek evt. dit spam­filter, hvis du ikke modtager mailen inden for en time. Du modtager først din ordrebekræftelse på e-­mail, og derefter en ekstra e­-mail, som indeholder et link, hvorfra du kan downloade dit produkt.

Fortrydelsesret ved fysiske varer
Ved køb af fysiske varer, kan du fortryde dit køb inden for 14 dage. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget dine varer. Inden for disse 14 dage skal du kontakte os, hvis du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto inden for få dage.

Fortrydelsesret ved køb af e-bog eller program til download
Der ydes ikke fortrydelsesret på køb af e-bøger eller online programmer.

Returnering af varer
Hvis du vælger at fortryde et køb eller returnere en fysisk vare, skal du blot returnere varen i væsentligt samme stand og mængde som du modtog den. Omkostninger til returnering skal du selv afholde.

Reklamationsret
Skulle du modtage en mangelfuld eller beskadiget, har du ret til at få den ombyttet eller pengene tilbage. Reklamationsretten kan dog kun tages i brug, hvis manglen eller skaden på varen ikke er selvforskyldt. Vi anbefaler, at du reklamerer så hurtigt som muligt efter fejlen er opdaget. Ved reklamation bedes du rette henvendelse på denne e-mail: info@Yogaunlimited.dk

Returvarer sendes til:

Yoga Unlimited Aps
Lyngebækgårds Allé 6, 1. sal
DK -2990 Nivå

Rettigheder

Det er forbudt at kopiere eller reproducere tekst, billeder og andet materiale som hører under brandet Yoga Unlimited.

Kursusmaterialer må kun benyttes af deltagere, som har betalt for og deltaget på kurser og arrangementer. Brud på rettigheder vil få retslige konsekvenser.