Firmaoplysninger

Yoga Unlimited ApS
Cvr. nr.: 41917636

Administration:
Vester Bomvej 17 
DK-3060 Espergærde
Att.: Serpil Pedersen (daglig leder og uddannelsesansvarlig)

Telefon: +45 28 97 25 35
info@yogaunlimited.dk

Bankoplysninger:
Arbejdernes Landsbank
Reg. 5357 Konto 0000251085


Almindelige betingelser 

Ved køb af uddannelser og arrangementer inkl. retreats via ratebetaling, lægger du en forudbetaling (depositum), som sikrer din tilmelding og plads på den pågældende uddannelse eller det pågældende arrangement. De efterfølgende ratebetalinger sendes til dig på e-mail på det angivne tidspunkt for ratebetalingen. Du vil herefter få mulighed for at foretage ratebetalingen via et betalingslink. 

Forudbetaling/depositum er ikke refunderbart hvis man fortryder sin tilmelding.
Hvis du vælger ‘Early Bird betaling, forudbetaler du hele beløbet på én gang og hermed opnår en væsentlig reduktion i varens pris.

Din tilmelding til uddannelser, workshops og andre events er bindende, uanset om du betaler en afdragsordning eller kontant betaling.

Ved afbestilling og framelding fra deltagerens side, er det ikke muligt at få refunderet deltagergebyret (depositum og indebetalt beløb). I forbindelse med retreats, er det deltagerens eget ansvar at sætte sig ind i det pågældende lands indrejseregler og covid restriktioner. 

Ved aflysning af uddannelsen fra Yoga Unlimited’s side, refunderes alle beløb, eller deltagelse ombyttes til en anden dato.

Betaling:
Alle varer er angivet i DKK inkl. moms. Vi accepterer online betaling med følgende betalings- og kreditkort:

  • Visa
  • Dankort
  • Visa Electron
  • Mastercard
  • Mobilepay

Det er ikke muligt at trække et større beløb, end det du selv har godkendt, da du gennemførte købet.

Sikkerhed og persondatapolitik
Vi benytter en sikker SSL krypteret betalingsløsning for at sikre, at ordrer og personlige data kun kan læses af computere og medarbejdere hos Yoga Unlimited Aps. Betalingskortoplysningerne kan ikke læses af medarbejdere. Oplysninger afgivet til Yogaunlimited.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme data.

Levering:
Fysiske varer leveres inden for 1-3 hverdage.
E­-bøger leveres via en e-­mail, som indeholder et download-link. Tjek evt. dit spam­filter, hvis du ikke modtager mailen inden for en time. Du modtager først din ordrebekræftelse på e-­mail, og derefter en ekstra e­-mail, som indeholder et link, hvorfra du kan downloade dit produkt.

Fortrydelsesret ved fysiske varer
Ved køb af fysiske varer, kan du fortryde dit køb inden for 14 dage. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget dine varer. Inden for disse 14 dage skal du kontakte os, hvis du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto inden for få dage.

Fortrydelsesret ved køb af e-bog eller program til download
Der ydes ikke fortrydelsesret på køb af e-bøger eller online produkter.

Rettigheder

Det er forbudt at kopiere eller reproducere tekst, billeder og andet materiale som hører under brandet Yoga Unlimited Aps.

Kursusmateriale må kun benyttes af deltagere, som har betalt for og deltaget på kurser og arrangementer. Brud på rettigheder vil få retslige konsekvenser.