Hos os er yoga ikke bare en fysisk praksis der foregår på måtten. Yoga har det hele menneske i fokus og er derfor meget mere end blot en motionsform. Det er en praksis, der har et formål – også efter, du har forladt måtten.

“Vi tager yogaundervisning seriøst.”

Selvom yoga er en tusind år gammel praksis, så har det aldrig været mere aktuelt eller relevant end lige nu. Foruden de mange fantastiske foryngende og anti-aging komponenter, og den mærkbare smidighed og styrke, der følger oven på en jævnlig yogapraksis, så er yoga det suverænt bedste værktøj og den bedste bevægelsesform for at lære dig at navigere gennem hverdagens kaos med ophøjet ro og ynde.

Fordybelse og specialisering er vores varemærke. Vi tilbyder derfor løbende yoga workshops og uddannelser af kortere og længere varighed. Tjek under de forskellige events for at lære mere om, hvordan du kan komme i gang med eller fortsætte din yogarejse. Vi står altid til rådighed, hvis du har spørgsmål, eller gerne vil have hjælp til at tune dig ind på hvad der netop passer til dig.

Serpil Pedersen – hovedunderviser og ejer af Yoga Unlimited

 • Uddannet Cand.ling.merc. i engelsk og kommunikation fra CBS i 2001
 • Uddannet Integrative Health Coach fra IIN (Institute for integrative Nutrition) i New York
 • 200 YYT KRI Kundalini Research Centre – I-Sky i UK og KBH
 • 200 YTT Tymi Howard – Guruv Yoga Florida
 • 300 YTT Sri Gaia Institue ved Tanya Popovich Bali
 • E-RYT 500 og Continued Education Provider (YACEP) hos Yoga Alliance
 • Yin Yoga and Meditation Teacher ved Sarah Lo UK
 • Functional Approach to Yin Yoga ved Paul Grilley
 • Spine Anatomy Yogacampus i UK
 • Trauma Sensitive yoga ved Yoga Care
 • Lifestyles & Lifecycles ved Karam Yoga UK
 • AIN 1&2  – Ayurvedic Integrated Nutrition ved Laura Plumb
 • Certificeret specialist i direkte hypnotisk transformation ved Fredholm Hypnose 
 • Forfatter til bogen ‘Børneyogaguiden – en praktisk guide til at lave yoga med 3-7 årige børn’ som lan lånes på alle danske biblitoker
 • Plus 15.000 timers undervisningserfaring på yogahold, workshops, og yogauddannelser
 • Ansvarlig for undervisning og tilrettelæggelse af program på alle uddannelserne inklusive Yoga Empowerment 200 timer, Yin Empowerment 65 timer og børneyoga instruktør uddannelserne.
 • Født 1972 – privat gift med Lasse, mor til to voksne drenge og bosiddende i Nordsjælland.

 

Serpil Pedersen

Da Serpil for år tilbage skrev sig op til sin første yogauddannelse havde hun en følelse af at være kommet hjem.

“Der var noget ved yogaen der kunne skære igennem usikkerheden og rastløsheden, og det blev nemmere og mere naturligt at kultivere følelsen af nærvær, accept og selvkærlighed.”

Oplevelsen var så dyb og transformerende på et personligt plan, at hun brændende ønskede at dele denne fantastiske livsforandrende teknologi og livsfilosofi, som yoga er. 

Serpil har igennem årene dyrket mange forskellige yogaformer, og erfaringen og oplevelsen med de forskellige grene af yoga har både givet hende en grundig og bred forståelse for udøvelsen og virkningen af yoga. Hun er uddannet i Hatha, Vinyasa, Yin og Kundalini yoga som hun både inkluderer i sin egen praksis og sin undervisning.

Serpil driver til daglig Yoga Unlimited i Nordsjælland hvor hun har ugentlige klasser og workshops. Derudover er hun hovedunderviser på Empowerment 200 timers yogauddannelsen, Yin Empowerment 65 timers Yin uddannelsen, samt børneyoga-instruktør uddannelsen der tilbydes flere gange om året.

Når hun får tid og mulighed for det, så dedikerer hun sig til løbende studier af yoga og deltager på uddannelser og workshops rundt omkring i verden. Hun er en evig elev og studerende når det gælder om at tilegne sig den nyeste viden om kroppen, hjernen og hvordan man med en vedvarende praksis af yoga kan blive den bedste udgave af sig selv. Hun er også fascineret af yoga filosofien og dens budskaber som er så højaktuelle i vores hverdag og liv set med vores nutidige briller.

Serpil har debuteret som forfatter af ‘Børneyogaguiden – en praktisk guide til at lave yoga med 3-7 årige børn’, som er til rådighed på alle danske biblioteker og eReolen.

Serpil udtrykker yoga på følgende måde: 

“For mig er yoga mange ting – den fysiske styrke og smidighed er åbenlyse og til at se og føle. Hvad der ligger under overfladen er, at vi midt i vores yogapraksis kan få et glimt af, hvem vi er, og hvad vi kan blive, når vi praktiserer yoga. Det er sagt med to ord et ‘uendeligt potentiale’. Og frem for at prøve at forstå hvad yoga er, så skal det opleves.”

 Mie Broe 

Lige så længe jeg husker, har jeg brændt for at hjælpe mennesker i deres faglige og personlige udvikling. Oprindelig er jeg uddannet tolk og translatør og har over 20 års erfaring med undervisning i sprog og kommunikation. 

Min forelskelse i yogaen begyndte for mere end 25 år siden, hvor jeg oplevede en dyb indre ro og glæde ved at praktisere yoga og den skønne effekt, en regelmæssig yogapraksis har på krop og sind. Yogaen blev senere vejen ud af stress og angst. Jeg er RYT-500 certificeret yogalærer startende med en 200-timers Empowerment yogalæreruddannelse hos Yoga Unlimited i hatha, vinyasa flow og yin yoga. Siden er jeg blevet uddannet og praktiserende reikihealer og henter i min yogaundervisning megen inspiration fra arbejdet med energier og nervesystemet. Min 300-timers Multistyle yogainstruktøruddannelse tog jeg hos ULU Yoga på Bali med fokus på hatha og vinyasa flow yoga. 

Jeg føler mig uendelig heldig at få lov til at videregive yogaens gave til andre og mærke, hvordan den bidrager positivt til min egen og deltagernes udvikling og livskvalitet. 

Rebecca Clow

Rebecca er yoga- og mindfulnesslærer og danselærer med mere end 12 års international undervisningserfaring. Hun elsker at dele sin kærlighed og passion for yoga og dans med sine elever. Hun har evnen til at skabe et trygt rum gennem hendes kærlige, tålmodige og jordnære natur.

Rebecca er oprindeligt fra Storbritannien og som den globetrotter hun er, har hun valgt at bosætte sig i Vietnam, hvor hun bor med sin mand og datter og underviser i yoga og dans.

Rebecca er begejstret for at blive en del af 200 timers uddannelsen i Phuket  og glæder sig til at møde alle de kursister, der er klar til at tage det næste skridt på deres yoga-rejse.

Ronja Vörös Mikkelsen

Taknemmelig over, at være tilknyttet som yogalærer hos Yoga Unlimited 
 
Jeg har selv haft fornøjelsen af at blive uddannet og derefter certificeret yoga instruktør, 200 timers Empowerment yoga uddannelse, samt børneyoga instruktør uddannelsen hos Serpil. 
 
I øvrigt er jeg uddannet inden for øreakupunktur/NADA-behandler og ligeledes uddannet social- og special pædagog. 
 
Yogaen har haft en afgørende betydning for både min krop og mit sind, da den holistiske yogiske tilgang bragte min krop i balance efter flere år med ubalance og sygdom. 
 
I dag nyder jeg at give Yogaen videre, hvor du kan møde dig selv. Kærligt og nærværende.
 
– Namaste Ronja