Hos os er yoga ikke bare en fysisk praksis der foregår på måtten. Yoga har det hele menneske i fokus og er derfor meget mere end blot en motionsform. Det er en praksis, der har et formål – også efter, du har forladt måtten.

“Vi tager yogaundervisning seriøst.”

Selvom yoga er en tusind år gammel praksis, så har det aldrig været mere aktuelt eller relevant end lige nu. Foruden de mange fantastiske foryngende og anti-aging komponenter, og den mærkbare smidighed og styrke, der følger oven på en jævnlig yogapraksis, så er yoga det suverænt bedste værktøj og den bedste bevægelsesform for at lære dig at navigere gennem hverdagens kaos med ophøjet ro og ynde.

Fordybelse og specialisering er vores varemærke. Vi tilbyder derfor løbende yoga workshops og uddannelser af kortere og længere varighed. Tjek under de forskellige events for at lære mere om, hvordan du kan komme i gang med eller fortsætte din yogarejse. Vi står altid til rådighed, hvis du har spørgsmål, eller gerne vil have hjælp til at tune dig ind på hvad der netop passer til dig.

Serpil Pedersen – hovedunderviser og ejer af Yoga Unlimited

 • Uddannet Cand.ling.merc. i engelsk og kommunikation fra CBS i 2001
 • Uddannet Integrative Health Coach fra IIN (Institute for integrative Nutrition) i New York
 • 200 YYT KRI Kundalini Research Centre – I-Sky i UK og KBH
 • 200 YTT Tymi Howard – Guruv Yoga Florida
 • 300 YTT Sri Gaia Institue ved Tanya Popovich Bali
 • E-RYT 500 og Continued Education Provider (YACEP) hos Yoga Alliance
 • Yin Yoga and Meditation Teacher ved Sarah Lo UK
 • Functional Approach to Yin Yoga ved Paul Grilley
 • Spine Anatomy Yogacampus i UK
 • Trauma Sensitive yoga ved Yoga Care
 • Lifestyles & Lifecycles ved Karam Yoga UK
 • AIN 1&2  – Ayurvedic Integrated Nutrition ved Laura Plumb
 • Certificeret specialist i direkte hypnotisk transformation ved Fredholm Hypnose 
 • Forfatter til bogen ‘Børneyogaguiden – en praktisk guide til at lave yoga med 3-7 årige børn’ som lan lånes på alle danske biblitoker
 • Plus 10.000 timers undervisningserfaring på yogahold, workshops, og yogauddannelser
 • Ansvarlig for undervisning og tilrettelæggelse af program på alle uddannelserne inklusive Yoga Empowerment 200 timer, Yin Empowerment 65 timer og børneyoga instruktør uddannelserne.
 • Født 1972 – privat gift med Lasse, mor til to voksne drenge og bosiddende i Nordsjælland.

 

Serpil Pedersen

Da Serpil for år tilbage skrev sig op til sin første yogauddannelse havde hun en følelse af at være kommet hjem.

“Der var noget ved yogaen der kunne skære igennem usikkerheden og rastløsheden, og det blev nemmere og mere naturligt at kultivere følelsen af nærvær, accept og selvkærlighed.”

Oplevelsen var så dyb og transformerende på et personligt plan, at hun brændende ønskede at dele denne fantastiske livsforandrende teknologi og livsfilosofi, som yoga er. 

Serpil har igennem årene dyrket mange forskellige yogaformer, og erfaringen og oplevelsen med de forskellige grene af yoga har både givet hende en grundig og bred forståelse for udøvelsen og virkningen af yoga. Hun er uddannet i Hatha, Vinyasa, Yin og Kundalini yoga som hun både inkluderer i sin egen praksis og sin undervisning.

Serpil driver til daglig Yoga Unlimited i Nordsjælland hvor hun har ugentlige klasser og workshops. Derudover er hun hovedunderviser på Empowerment 200 timers yogauddannelsen, Yin Empowerment 65 timers Yin uddannelsen, samt børneyoga-instruktør uddannelsen der tilbydes flere gange om året.

Når hun får tid og mulighed for det, så dedikerer hun sig til løbende studier af yoga og deltager på uddannelser og workshops rundt omkring i verden. Hun er en evig elev og studerende når det gælder om at tilegne sig den nyeste viden om kroppen, hjernen og hvordan man med en vedvarende praksis af yoga kan blive den bedste udgave af sig selv. Hun er også fascineret af yoga filosofien og dens budskaber som er så højaktuelle i vores hverdag og liv set med vores nutidige briller.

Serpil har debuteret som forfatter af ‘Børneyogaguiden – en praktisk guide til at lave yoga med 3-7 årige børn’, som er til rådighed på alle danske biblioteker og eReolen.

Serpil udtrykker yoga på følgende måde: 

“For mig er yoga mange ting – den fysiske styrke og smidighed er åbenlyse og til at se og føle. Hvad der ligger under overfladen er, at vi midt i vores yogapraksis kan få et glimt af, hvem vi er, og hvad vi kan blive, når vi praktiserer yoga. Det er sagt med to ord et ‘uendeligt potentiale’. Og frem for at prøve at forstå hvad yoga er, så skal det opleves.”

Ronja Vörös Mikkelsen

Taknemmelig over, at være tilknyttet som yogalærer hos Yoga Unlimited 
 
Jeg har selv haft fornøjelsen af at blive uddannet og derefter certificeret yoga instruktør, 200 timers Empowerment yoga uddannelse, samt børneyoga instruktør uddannelsen hos Serpil. 
 
I øvrigt er jeg uddannet inden for øreakupunktur/NADA-behandler og ligeledes uddannet social- og special pædagog. 
 
Yogaen har haft en afgørende betydning for både min krop og mit sind, da den holistiske yogiske tilgang bragte min krop i balance efter flere år med ubalance og sygdom. 
 
I dag nyder jeg at give Yogaen videre, hvor du kan møde dig selv. Kærligt og nærværende.
 
– Namaste Ronja

Linnette Hegvald

Jeg har i flere år arbejdet som løbecoach og slankekonsulent, så motion samt en sund livsstil har altid været en stor del af mit liv. 

Jeg begyndte så småt at snuse til yoga for 7 år siden, da min krop havde brug for omsorg og ro. Jeg var flere forskellige yogaformer igennem inden jeg fandt den rette vej for mig. Igennem Hatha og Yin yoga, giver jeg min krop den rette dosis styrke, smidighed og ro – en kombination der er rigtig for mig.

Efter nogle år fik jeg lyst til at fordybe mig mere i yogaens historie, samt hvad den kunne. Derfor tog jeg Yoga Alliance Ryt 200 timers og Yin Empowerment 65 timers yoga uddannelse hos Yoga Unlimited i Nivå.