Hos os er yoga ikke bare en fysisk praksis der foregår på måtten. Yoga har det hele menneske i fokus og er derfor meget mere end blot en motionsform. Det er en praksis, der har et formål – også efter, du har forladt måtten.

“Vi tager yogaundervisning seriøst.”

Selvom yoga er en tusind år gammel praksis, så har det aldrig været mere aktuelt eller relevant end lige nu. Foruden de mange fantastiske foryngende og anti-aging komponenter, og den mærkbare smidighed og styrke, der følger oven på en jævnlig yogapraksis, så er yoga det suverænt bedste værktøj og den bedste bevægelsesform for at lære dig at navigere gennem hverdagens kaos med ophøjet ro og ynde.

Fordybelse og specialisering er vores varemærke. Vi tilbyder derfor løbende yoga workshops og uddannelser af kortere og længere varighed. Tjek under de forskellige events for at lære mere om, hvordan du kan komme i gang med eller fortsætte din yogarejse. Vi står altid til rådighed, hvis du har spørgsmål, eller gerne vil have hjælp til at tune dig ind på hvad der netop passer til dig.

Serpils Bio kort:

 • Uddannet Cand.ling.merc. i engelsk og kommunikation fra CBS i 2001
 • Uddannet Integrative Health Coach fra IIN (Institute for integrative Nutrition) i New York
 • 200 YYT KRI Kundalini Research Centre
 • 200 YTT Tymi Howard – Guruv Yoga Florida
 • 300 YTT Sri Gaia Institue ved Tanya Popovich
 • Yin Yoga and Meditation Teacher ved Sarah Lo
 • Functional Approach to Yin Yoga ved Paul Grilley
 • Spine Anatomy Yogacampus i London
 • Trauma Sensitive yoga ved Yoga Care
 • E-RYT 500 og Continued Education Provider (YACAP) hos Yoga Alliance
 • Forfatter til bogen ‘Børneyogaguiden – en praktisk guide til at lave yoga med 3-7 årige børn’.
 • Gift, mor til to teenagedrenge og bosiddende i Nordsjælland.

 

 

 

Serpil Pedersen

Da Serpil for år tilbage skrev sig op til sin første yogauddannelse havde hun en følelse af at være kommet hjem. “Der var noget ved yogaen der kunne skære igennem usikkerheden og rastløsheden, og det blev nemmere og mere naturligt at kultivere følelsen af nærvær, accept og selvkærlighed. 

Oplevelsen var så dyb og transformerende på et personligt plan, at hun brændende ønskede at dele denne fantastiske livsforandrende teknologi og livsfilosofi, som yoga er. 

Serpil har igennem årene dyrket mange forskellige yogaformer, og erfaringen og oplevelsen med de forskellige grene af yoga har både givet hende en grundig og bred forståelse for udøvelsen og virkningen af yoga. Hun er uddannet i Hatha, Vinyasa, Yin og Kundalini yoga som hun både inkluderer i sin egen praksis og sin undervisning.

Serpil driver til daglig Yoga Unlimited i Nordsjælland hvor hun har ugentlige klasser og workshops. Derudover er hun hovedunderviser på Empowerment 200 timers yogauddannelse samt børneyoga-instruktør uddannelsen der tilbydes flere gange om året.

Når hun får tid og mulighed for det, så dedikerer hun sig til løbende studier af yoga og deltager på uddannelser og workshops rundt omkring i verden. Hun er en evig elev og studerende når det gælder om at tilegne sig den nyeste viden om kroppen, hjernen og hvordan man med en vedvarende praksis af yoga kan blive den bedste udgave af sig selv. Hun er også fascineret af yoga filosofien og dens budskaber som er så højaktuelle i vores hverdag og liv set med vores nutidige briller.

Serpil har for nyligt debuteret som forfatter af ‘Børneyogaguiden – en praktisk guide til at lave yoga med 3-7 årige børn’, som er til rådighed på alle danske biblioteker og på hjemmesiden Børneyogaguiden.dk som drives af Serpil og hendes partner.

Serpil udtrykker yoga på følgende måde; “For mig er yoga mange ting – Den fysiske styrke og smidighed er åbenlyse og til at se og føle. Hvad der ligger under overfladen er, at vi midt i vores yogapraksis kan få et glimt af, hvem vi er, og hvad vi kan blive når vi praktiserer yoga. Det er sagt med to ord et uendeligt potentiale. Og frem for at prøve at forstå hvad yoga er, så skal det opleves.

 

 

Marie Felicia Knap Herløv-Nielsen

For fire år siden, fik jeg konstateret scoliose ved 3. og 4. nakkehvirvel og måtte sygemeldes med mange følgeskader i nakke, ryg og lænd. Fysioterapi/osteopati blev ugentlige højdepunkter INDTIL, jeg opdagede yogaens fantastiske magi.

Yoga blev for mig et frirum uden smerter. Lidt efter lidt, skridt for skridt, asana for asana, blev yoga et kærligt favntag, der der kunne holde mig oprejst ved at styrke min rygsøjle og give mig mentalt overskud og energi.

Jeg er dybt fascineret af yogaens mangfoldige effekter. Jeg har mærket på min egen krop, hvor forløsende, smertestillende og skadeforebyggende, yoga kan være. I en travl hverdag med mange gøremål, giver yoga noget Yin til al min Yang, og jeg kan mærke en dejlig balance og ro i min krop og i mit sind.

Jeg er uddannet Yoga Alliance RYT 200 yogalærer hos Yoga Unlimited i Nivå, børneyogalærer og fitness-instruktør. Jeg er også uddannet idrætslærer, og jeg har en livslang erfaring i mange forskellige sportsgrene. Til hverdag nyder jeg livet som mor til til tre energiske drenge, og jeg prioriterer bevægelse i naturen højt.

Jeg brænder meget for at guide andre til at opnå en afbalanceret krop og et roligt sind gennem yogaens unikke værktøjer.

“Let`s dig deep and find peace”.

Namaste.

Nadia Pedersen

Jeg fandt yogaen, eller måske fandt yogaen mig for omkring 2 år siden, og det var som sendt fra himlen. Jeg har i mange år lidt af smerter og hold i min nakke og lænd. 11 år som laborant gjorde det kun værre, og i perioder gik jeg til behandlinger hos kiropraktor flere gange om ugen. 

Siden jeg var til min første yogatime, har jeg ikke været til en eneste behandling. Det er en enorm befrielse at kunne se og mærke kroppen blive stærkere, blive smidigere og have langt færre smerter. Derudover fik jeg en kæmpe ekstra gave. Jeg fik ro ikke kun i min krop, men også i mine tanker. Jeg mærkede en fysisk ro i min mave som jeg ikke kan huske, hvornår jeg sidst havde følt. Livet i hamsterhjulet spurtede afsted i en hektisk hverdag med fuldtidsarbejde og et hjemmeliv som alenemor til en dejlig dreng. Jeg havde fuldstændig glemt at give mig selv de små øjeblikke af “migtid” og selvforkælelse, som jeg egentlig havde så meget brug for. 

Yoga er meget mere end blot fysiske stillinger, yoga rækker langt ud over yogamåtten. Det er ro og balance, det er selvindsigt og reflektion, det er yin og yang. Det kan åbne op til en helt ny verden, og det har det gjort for mig. 

Jeg forelskede mig i yogaen fra starten, og jeg ved at det er den vej jeg skal. Jeg har derfor uddannet mig til Yoga Alliance RYT 200 yogalærer i Hatha, Vinyasa og Yin yoga hos Serpil, hos Yoga Unlimited i Nivå. 

Jeg brænder for at dele det fantastiske yogaunivers og give muligheden for at slippe den hektiske hverdag for en stund.  En stund til at mærke sig selv, at komme fra hovedet ned i kroppen, at finde ro og balance og samtidig bevæge og styrke kroppen. Alle kan dyrke yoga og alle kan være med, både nybegyndere og øvede.

Namaste,
Nadia