MAJ  2024- ONLINE LIVE 

 • Nu har du mulighed for at tage vores populære uddannelse online live, uanset hvor du bor.
 • I forhold til en fysisk uddannelse er denne uddannelse meget mere tidseffektiv, fleksibel og økonomisk.
 • Du sparer transporten – både i tid og penge.
 • Du går ikke glip af undervisningsgange trods eventuelt fravær – du vil få adgang til optagelsen efterfølgende.
 • Du deltager på uddannelsen i overskuelige timeantal frem for lange og ofte intensive undervisningsmoduler.
 • Du kan gennemføre uddannelsen i komforten af dit eget hjem og samtidig være del af et skønt yogafællesskab.
 • Du modtager uddannelsesmaterialet i fysisk form med posten.
 • Du får 6 mdr. gratis adgang til vores ‘on-demand’ videobibliotek, som normalt er forbeholdt betalende medlemmmer, med adgang til vores populære yin yoga sekvenser, så du også mellem modulerne kan styrke og udvikle din viden og din egenpraksis.
 • Deltagelse på privat Messenger side med holdet, hvor du har mulighed for yderligere interaktion mellem   modulerne.

Udtalelse 

“Det har været en fantastisk rejse ind i sig selv, og at der skabes et rum med plads til fordybelse og nærvær på holdet. Skønt med alle praksis sekvenserne i løbet af de enkelte moduler, og du har en viden og erfaring indenfor det yogiske univers, som er berigende at være vidne til ligesom du har et kendskab til din egen krop og sind som de færreste har. Det er beundringsværdigt. Du har en evne til at formidle stoffet på en forståelig måde og sende en masse god energi ud i rummet selvom vi sidder bag hver vores skærm. Tak for dig. Det har virkelig været en fornøjelse. ” Kh Ditte 

Udtalelse

Jeg havde lidt tvivl omkring, at uddannelsen var online, men det blev gjort til skamme. Online kunne faktisk noget andet, og du fyldte (cyber)rummet fuldt ud. Det har været så god en oplevelse og jeg har fået så meget med – både en masse teori, konkrete råd og fif, inspiration, men mest af alt er jeg så taknemmelig for måden, hvorpå du har guidet mig dybere ind i yogaens forunderlige univers. Jeg har været tryg hele vejen, og det har bestemt også været en personlig indre rejse. Jeg er blevet inspireret og nysgerrig på meget mere, så TAK for at dele ud af din store viden – jeg føler kun min rejse lige er startet. Malene Thøgersen

Udtalelse

“Jeg vil gerne sige tak for en rigtig god uddannelse. Jeg føler mig klædt godt på og har lige præcis fået det ud af uddannelsen som jeg gerne ville. Det var blandt andet brug af redskaber og en blomstrende indsigt i chakra teorien og meridianbanerne. Det har også været givende at mærke effekten af de længere stræk på egen krop. Det kan virkelig noget. 
Sidst men ikke mindst har kvaliteten altså bare været i top.
Du er dygtig og jeg nyder at træne til dine videoer.” – Mona Bæk
 
Læs flere udtalelser herunder:

HVad er yin yoga

Yin yoga er baseret på det taoistiske koncept om yin og yang og den indiske Hatha yoga tradition. I modsætning til mere dynamisk eller klassisk yoga, anvender yin yoga siddende eller liggende stillinger, som holdes i længere tid. Tid og indre fordybelse er kernen i yin yoga.

Yin yoga stillingerne væder alt vævet og stimulerer regenerering og genopbygning. Alt væv er levende og kan påvirkes til at skifte karakter og ændre struktur. Med en jævnlig praksis af yin yoga kan vi reducere inflammation (der er den største årsag til sygdom) og stimulere regenerering og genopbygning.

Både de taoistiske og indiske traditioner har i tusindvis af år været vidende om, at kroppen har en indædt og naturlig bevaringsmekanisme, og at alt i kroppen er afhængig af et konstant og balanceret flow af chi/prana – den genererende livskraft. 

Ifølge den østlige tankegang og filosofi, understøttet  af TCM (Traditional Chinese Medicin), opstår sygdom, fordi flow af chi/prana er blokeret.

En jævnlig yin yoga praksis skaber rummelighed og forløsning ikke kun i kroppen men også mentalt og i den emotionelle krop. 

Our issues are in our tissues”, som det ofte refereres til i yin yoga traditionen. Ganske rigtigt, så husker din krop, og alt dit væv din bevidsthed, dine ubevidste tanker og overbevisninger.

“The real yoga is what you can’t see.” – Bernie Clark

Hvad kan du forvente dig af uddannelsen 

Denne 65 timers yin yoga uddannelse giver en intensiv og aktuel indføring i yin yoga, dens form og udførelse. Du vil lære om alle grundprincipperne, og du vil få indblik i den nyeste viden og opdaterede teknikker for yin yoga genren.  Du vil modtage inspireret undervisning som er dedikeret til at udstyre dig med den bedste og mest aktuelle viden på området.

Du bliver certificeret yin yoga instruktør. Uddannelsen klæder dig godt på til at undervise eller opbygge en solid hjemme praksis med yin yoga.

Hvordan kan uddannelsen være relevant for dig 

Din baggrund og din motivation for at tage denne uddannelse kan være flerfoldig, og du kan vælge at tage den af personlige eller professionelle årsager. Måske genkender du et eller flere af følgende udsagn:

 • Du har allerede prøvesmagt yin yogaens vidunderlige virkninger, og nu vil du gerne udbygge din viden og tage din egen praksis til nye højder
 • Du er ganske ny til yoga og vil gerne starte med en fordybende tilgang til at opbygge en væsentlig egen praksis med yoga
 • Du er yogalærer eller anden fysisk underviser og vil gerne undervise i yin yoga med høj grad af professionalisme og faglig kompetence
 • Du er terapeut og vil gerne flette yogaen ind dit daglige arbejde med dine klienter og dermed udvide dit kompetencefelt 
 • Du er interesseret i sundhed og velvære og ønsker at optimere dig selv yderligere med de uvurderlige værktøjer fra yin yoga

Du modtager et certifikat online efter afsluttet uddannelse som bevis på, at du har gennemført vores 65 timers Yin Empowerment uddannelse.

 • Principperne og filosofien bag yin yoga
 • Yin yoga stillingerne og deres udførelse
 • Effektiv brug af hjælpemidler
 • Observering og justering i forhold til egen krop og andre kroppe
 • De 7 arketyper i yin yoga
 • De fem elementer 
 • Introduktion til chakrasystemet
 • De 12 hovedmeridianer
 • Yin yoga anatomi og fysiologi
 • Bindevæv og fascia
 • Myofascial release med bold
 • Sekvensering af yin yoga stillinger
 • Stemmeføring og teknikker som underviser 
 • Pranayama og mindfulness for yin yoga
 • Afspændingsteknikker

Den praktiske del 
Undervisningen foregår over 8 dage ONLINE via Zoom. Uddannelsen indeholder 52 kontakttimer og 13 ikke-kontakttimer som indhentes på at læse op på uddannelsesmaterialet mellem modulerne og på at tilrettelægge og forberede en undervisning. Der vil være en mødetime over Zoom i den forbindelse for at besvare eventuelle spørgsmål. Den sidste undervisningsdag danner rammen om en opfølgning samt en individuel undervisning af en af dine medkursister.

Certifikat
Uddannelsens timer og moduler er registreret og godkendt ved Yoga Alliance.  Når du har gennemført uddannelsen og din individuelle undervisning, vil du modtage dit diplom digitalt med Yoga Alliance’s logo som bekræfter, at du har gennemført denne anerkendte Yin yoga uddannelse på 65 timer. 

Litteraturliste
På uddannelsens første modul modtager du et originalt materialesæt på dansk, komplet med teorien bag yin yoga samt professionelle billeder af udvalgte yin yoga stillinger som indgår i uddannelsens pris. Undervisningen lægger sig op ad materialet, som giver en meget brugbar metode til både at praktisere og undervise yin yoga. Du får materialet tilsendt med posten ca. 14 dage før uddannelsens start (gælder kun hvis du er bosiddende i DK).

Datoer og kommende hold

Datoer

Mødedatoer for fremmøde online live over Zoom (Maj – juni 2024)

Lørdag den 4. maj kl. 8.30-15.00
Søndag den 5. maj kl. 8.30-15.00

Fredag den 17. maj kl. 8.30-15.00
Lørdag den 18. maj kl. 8.30-15.00

Fredag den 31. maj kl. 8.30-15.00

Fredag den 7. juni kl. 8.30-15.00
Lørdag den 8. juni kl. 8.30-15.00

Lørdag den 15. juni kl. 8.30-14.00 (afslutning).

Frivilligt Zoom Q&A den 11. juni kl. 17.00-18.00 

Hvis du er forhindret i at deltage på de ovennævnte datoer, så kan du indhente undervisningen efterfølgende via optagelsen. Du vil få mulighed for at stille eventuelle spørgsmål via den planlagte Q&A. 

Klik på nedenstående billeder for at gå direkte til tilmeldingssiden.

Maj 2024
Oktober 2024

Har du nogle spørgsmål til uddannelsen? 

Har du nogle spørgsmål, skal du endelig ikke holde dig tilbage! Udfyld blot nedenstående.