Du vil blive undervist i Vinyasa, Yin og restorativ yoga med Hatha yoga som den grundlæggende og generiske form for de angivne yogaformer.

Yoga-teknik (Asana, Pranayama, meditation, mantra) 

Du vil blive undervist i Vinyasa, Yin yoga med Hatha yoga som den grundlæggende og generiske form for alle de angivne yogaformer.

Vores uddannelse er et relevant og aktuelt miks af asanas baseret på funktionalitet, effektivitet og formål fra Yoga Empowerment metoden, der bygger bro mellem Yang asanas og Yin asanas, som vi anser for at være en mere holistisk og harmonisk tilgang til yoga og  for personlig og fysisk transformation. 

Du vil lære om kunsten at sekvensere en yogaklasse. For at en yogaklasse skal være afrundet og give mening, er det afgørende hvordan de forskellige elementer og komponenter bliver sat sammen, og i hvilken rækkefølge, de præsenteres. Dette kaldes sekvensering hvilket er kunsten at sammensætte stillinger og øvelser i forhold deres anatomiske, energimæssige funktion samt effekt i relation til den aktuelle yogaform og den pågældende målgruppe. 

Vi vil gennemgå en række åndedrætsteknikker (pranayama), varierende fra de mere simple til de mere avancerede. Hvordan er disse teknikker relevante i forbindelse med din asana og meditationspraksis og din undervisning. 

Hvordan opbygger og opretholder du en fast meditationspraksis i hverdagen, og hvordan kan du gøre meditation mere tilgængelig for alle i en yogaklasse. Brugen af mantra (lydkombinationer) og mudra (håndstillinger) under meditation. Hvad er deres betydning, og hvad er videnskaben bag ‘naad’ lyd.

Vi gennemgår metoder og teknikker for Yoga Nidra (guidet afspænding) og generel afslapning og afspænding i en yogaklasse. 

Undervisningsteknik

Som yogalærer er det vigtigt, at du løbende arbejder på at forbedre dig selv og lærer at overkomme egne blokeringer og begrænsninger, førend du oprigtigt kan ‘holde rummet’ for andre. Derfor lægger denne uddannelse vægt på en høj grad af selvudvikling og selvindsigt for at forstå egne styrker og kvaliteter og derigennem udvikle en unik stemme og stil som yogalærer.

Hvordan styrker du din tilstedeværelse som lærer, og hvad vil det sige at ‘holde rummet’ for andre. Etablering af stærke kommunikationsfærdigheder som lærer. Hvordan lærer du kunsten at lede en yogaklasse på en effektiv og balanceret måde. Vi træner observering og hands-on justeringer.

Her får du også idéer til hvordan du tematiserer og opbygger en klasse og yoga events og workshops.

Anatomi

Læren om kroppens anatomiske strukturer, skelet, muskler, bindevæv, nervesystemet, kirtelsystemet, kredsløbet med fokus på hvordan vi påvirker disse gennem asana og pranayama. 

Læren om kroppens energimæssige struktur, herunder chakra-systemet, nadier og meridianer i forhold til yin yoga teorien. Bhandhas (energi-kropslåse) og deres betydning og anvendelse i forhold til at aktivere kroppens underliggende energisystem. 

​Yogafilosofi og yoga livsstil 

Gennemgang af de klassiske yogatekster som f.eks. Yoga Sutras, Hatha Yoga Pradipika. Indblik ind i yogaens historie og udbredelse i vesten. Introduktion til de forskellige yogaretninger og traditioner. Hvad er en yogisk livsstil, og hvordan integrerer du den og tilpasser den en moderne tilværelse. Vi kigger på den yogiske diæt og udrensningsteknikker. 

Hvilke moralske og etiske hensyn bør man som yogalærer udvise. 

“Business of Yoga”

Hvordan opbygger du en levevej som yogalærer, eller hvordan integrerer du yoga uddannelsen i dit eksisterende erhverv eller i dine ydelser. 

Praktikum

Uddannelsen afsluttes med en mindre skriftlig prøve og en praktisk prøve,  hvor du vil tilrettelægge og gennemføre en yogaklasse for din medstuderende som en opfølgning på undervisningen. 

Når du har gennemført pensum og afsluttet den skriftlige og den praktiske prøve, får du udleveret et certifikat med Yoga Alliance RYT 200 logo. Herefter kan du blive registreret hos Yoga Alliance som yogalærer. Denne registrering er internationalt anerkendt og giver adgang til at undervise i hele verden.

Dag 1

8.00 – 8.30 Satsang

8.30 – 10.00 Yogaundervisning (Vinyasa klasse)

10.30- 12.30 Teori

12.30 -13.30 Frokost

13.30 – 15.30 Praktik

15.30 – 16.00 Pause

16.00 – 17 Teori og afslutning

Dag 2

8.00 – 9.30 Yogaundervisning (Hatha klasse)

10.00 -12.30 Teori

12.30 -13.30 Frokost

13.30 – 15.30 Praktik

16.00 – 17.00 Pranayama/meditation og Yoga Nidra

Erfaring

Vi lægger vægt på, du som minimum ved, eller helst før uddannelsens start, begynder at praktisere yoga regelmæssigt, hvilket både inkluderer at tage regelmæssige klasser og påbegyndelse af en dedikeret hjemmepraksis. 

Uddannelsen foregår over en 6-8 måneders periode fordelt over 9 moduler

Udover deltagelse på uddannelsen, skal du forvente at bruge lidt tid på forberedelse og selvstudium. Dette vil i gennemsnit højst udgøre ca. 1 time ugentligt.

Datoer, sted, pris og tilmelding

Sted

Uddannelsen afvikles i vores skønne lokaler omkranset af smuk natur, ro og fred. Den idéelle baggrund og omgivelser for en yoga uddannelse med plads til fordybelse og nærvær. Det er nemt at komme herop enten via motorvejen, Strandvejen eller med Kystbanen.

Yoga Unlimited

Lyngebækgårds Allé 6, 1. sal

2990 Nivå

Datoer

Januar 2021 – Fuldt booket.

NYE DATOER APRIL-NOVEMBER 2021

Uddannelsen afvikles på 9 moduler.

 • 23. – 24. april  kl. 8-17 (begge dage)
 • 28. – 29. maj kl- 8-17 (begge dage)
 • 11. – 12. juni kl. 8-17 (begge dage)
  Sommerferie – deltagelse på 3 online workshops af to timers varighed (datoer kommer senere).
 • 20 – 21. august kl 8-17 (begge dage)
 • 10. – 11. september kl. 8-17 (begge dage)
 • 24. – 25. september 8-17 (begge dage)
 • 8. – 9. oktober 8-17 (begge dage)
 • 6. – 7. november kl. 8-17 (begge dage)
 • 19. – 21 november (eksamen og afslutning). Fredag kl. 16-20, lørdag kl. 8-16, søndag kl. 8- 16 

Uddannelsen indeholder et online anatomi-kursus, som gennemføres i løbet af uddannelsesforløbet. Der skal påregnes ca. 4 timers forberedelse om måneden. I løbet af sommerferien vil der blive afholdt tre online yoga workshops for holdet som er obligatoriske. Hvis du af en eller anden grund er forhindret i at deltage live over Zoom vil du få mulighed for at gennemføre via videooptagelsen.  

Pris og tilmelding

Vi tilbyder to forskellige betalingsalternativer. 

 • Prisen 23.995 for uddannelsen. Early Bird pris 21.995 kr. ved betaling inden den 1. februar 2021.
 • Hvis du vil afdrage din betaling skal du lægge et depositum på 3900 ved tilmelding.
 • Herefter betales 1. rate (3.349 kr.) senest den 1. april 2021, og de efterfølgende 5 rater den 1. i måneden frem til senest den 1. oktober 2021.

Send en mail til info@yogaunlimited.dk eller brug nedenstående kontaktformular, hvor du kort beskriver:

 • Din motivation for at tage uddannelsen
 • Din oplevelse/erfaring med yoga
 • Har du allerede en yoga praksis?
 • Hvis du ikke forvejen praktiserer yoga, hvad fascinerer dig ved yogaen?
 • Har du en meditationspraksis
 • Hvilken del af yogaen finder du udfordrende?

Angiv også i din mail dine kontaktoplysninger og hvilket betalingsalternativ, du ønsker at benytte. Vi sender dig herefter et betalingslink.

Alle oplysninger behandles fortroligt.

  Tilmeld dig her