Yoga uddannelse

Yoga Empowerment – 200 timers Yoga Alliance godkendt yoga uddannelse

Yoga er kommet for at blive. Selvom yoga er en ældgammel tradition og livsfilosofi, som menes at datere ca. 5000 år tilbage, så har dens visdom og anvendelse aldrig være mere relevant eller aktuel end lige nu.

Yoga er en praksis der transcenderer den fysiske udøvelse på yogamåtten. Der er så meget mere til denne visdom og teknologi, som har potentialet til at ændre, hvordan du ser på dig selv, dine relationer og tilværelsen som helhed. Yoga-teknologien og -filosofien har potentialet til at give dig din selv-autoritet tilbage i en tid, hvor flere og flere i højere grad føler sig overvældede af stress, utilstrækkelighed, fysisk udbrændthed, usikkerhed og mangel på selvforståelse.

“You are very powerful provided you know how powerful you are”, – Yogi Bhajan.

Men kender du overhovedet til dit eget potentiale?

Yoga har evnen til at ændre din hjernekemi, dit nervesystem og åbne op for et væld af velvære og fysisk og mental kapacitet, så du kan forløse og opfylde dit uudnyttede potentiale og generelt føle dig gladere, mere rummelig og løsningsorienteret.

YOGA Empowerment er en 200 timers Yoga Alliance-godkendt yoga-uddannelse, der giver dig en relevant teoretisk og praktisk indføring i yoga-teknologien og -filosofien. Med denne uddannelse i hånden, er du ikke alene klar til at undervise andre i denne vidunderlige og  livsforandrende tradition, men du vil også tage et dybt spadestik videre i forhold til din egen udvikling på og uden for yogamåtten. Din egen praksis vil blomstre, og du vil opleve, at uddannelsen vil bidrage til en opgradering af dine personlige kvalifikationer. 

Og hvis du f.eks. allerede har kroppen, sundhed eller velvære som dit arbejdsområde eller interesse, så vil uddannelsen endvidere tjene som en stærk opjustering af dine faglige kvalifikationer. 

Uanset hvad din motivation er, så vil denne uddannelse give dig et massivt forspring i forhold til at opnå en personlig og fysisk transformation på et dybere plan. 

“As a beginner your mind is in a million pieces and your body is whole.  As a master your body is in a million pieces and your mind is whole”.

Dette er din chance for at opnå eller kultivere en dybere indsigt og forståelse for din egen krop og din bevidsthed. 

Om du vil være yogalærer eller bruge yogaen som redskab i dit nuværende arbejde, er slet ikke noget, du på forhånd behøver at være afklaret omkring. Du kan starte med at tage den for din egen udviklings skyld. Yogaen virker, og når du etablerer en succesrig egen-praksis med yoga, vil du opleve transformation på et fysisk såvel som på et personligt og psykologisk plan, som rækker langt ud over yogamåtten. 

Målet for denne uddannelse er at udstyre den enkelte elev med en høj grad af faglighed, både hvad angår praktisk anvendelighed og teoretisk forståelse for yoga-traditionen og yoga-teknologien, både i dens udøvelse og videreformidling.

Hvad kan du forvente dig af uddannelsen 

 • Yoga Empowerment-metoden lægger vægt på at give dig en yoga uddannelse som er relevant og udviklende i forhold til at opleve både personlig og faglig transformation.
 • Du vil blive undervist i et harmonisk miks af traditionelle yoga-metoder (hatha) og nyere mere moderne teknikker, der er forankret i vinyasa og yin/restorativ yoga. 
 • Der er lagt vægt på selvudvikling og på at give dig de bedste værktøjer og kompetencer, så du med sikkerhed kan gå ud og undervise andre, eller skabe mærkbare fremskridt i din egen praksis og hverdag.
 • Du vil komme til at opleve alt på egen krop og på eget sind. Yoga er langt fra en praksis eller tradition som kun knytter sig til fysisk bevægelse. Yoga er i sin helhed en holistisk tradition, der gennem åndedrættet, brug af mantra (lydkombination) og meditation kan skabe en ændring i kroppen og i bevidstheden, skabe nye forbindelser i hjernen og åbne op for din intuition.
 • Introduktion til kendte yogaskrifter og reflektion over hvordan du kan bruge og blive inspireret af disse i en moderne kontekst både som yogalærer og i din hverdag. 
 • Få inspiration til, hvordan du kommer i gang som yogalærer, eller hvordan du kan bruge uddannelsen i sammenhæng med dine øvrige kompetencer.

Læs mere om uddannelsens indhold her:

Curriculum uddannelsens indhold

Litteraturliste

Hvem kan tage uddannelsen?

Yoga er en fysisk og mental disciplin, der kan rykke dine grænser og ændre din bevidsthed om, hvad der er muligt.

Uddannelsen kræver ingen andre forudsætninger ud over en nysgerrighed og interesse for at dykke dybere ind i yogaens værktøjer og udøvelse. Du behøver ikke gå rundt med en yogalærer i maven for overhovedet at overveje uddannelsen. Den er for alle der ønsker at optimere deres fysiske og mentale kapacitet. 

Yogauddannelsen er et massivt udviklingsværktøj der vil sætte et aftryk i både din fysiske krop og i din bevidsthed. Da al forandring starter med dig har denne oplevelse potentialet for at ændre hvordan du ser på dig selv, dine muligheder og dine relationer.

Ved at finde balance og ligestilling i kroppen, finder du balance og ligestilling i dine tanker, følelser og din intelligens. Ved at ændre på åndedrættet ændrer du dit liv. Dette er kernen i al yoga. 

Du kan være motiveret for at tilslutte dig uddannelsen af forskellige grunde, og uanset hvad der driver dig personligt, så er det grund nok for dig. Og kan du tjekke bare en af følgende punkter af, så bør du seriøst overveje uddannelsen:

 • Yoga giver dig glæde og overskud
 • Du ønsker at opbygge eller styrke en personlig yogapraksis 
 • Du vil gerne se og opleve en fysisk og personlig transformation
 • Du vil gerne dykke dybere ned i yogafilosofien og teknologien
 • Du vil gerne se en udvikling i din yogapraksis og bringe den til nye højder 
 • Du er allerede på en rejse med selvudvikling eller ønsker at starte her
 • Du har allerede et arbejde med eller interesse for kroppen og psyken. Yoga er et fantastisk supplement til din eksisterende portefølje af kompetencer.
 • Du er måske allerede i berøring med yogaen eller med holistisk velvære og sundhed.
 • Du har brug for en overhaling hvad angår din fysiske og mentale sundhed. Det er aldrig for sent at sætte dig i førersædet for din egen sundhed. 
 • Du har allerede en yoga uddannelse, men du vil gerne fordybe dig yderligere i denne livsforandrende tradition som yoga er. Der er ikke to yogauddannelser der er ens. De kan have den samme ramme men indholdet, formen og stilen kan variere væsentligt.
 • Du vil gerne have en Yoga Alliance godkendt uddannelse. Dette er en international standard som sikrer, at du bliver klædt så godt som muligt på som yogalærer.

Når du har gennemført pensum og afsluttet den skriftlige og den praktiske prøve, får du udleveret et certifikat med Yoga Alliance RYT 200 logo. Herefter kan du blive registreret hos Yoga Alliance som yogalærer. Denne registrering er internationalt anerkendt og giver adgang til at undervise i hele verden.

Erfaring

Vi lægger vægt på, du som minimum ved, eller helst før uddannelsens start, begynder at praktisere yoga regelmæssigt, hvilket både inkluderer at tage regelmæssige klasser og påbegyndelse af en dedikeret hjemmepraksis. 

Datoer, sted, pris og tilmelding

Sted


Uddannelsen afvikles i vores skønne lokaler omkranset af smuk natur, ro og fred. Den idéelle baggrund og omgivelser for en yoga uddannelse med plads til fordybelse og nærvær. Det er nemt at komme herop enten via motorvejen, Strandvejen eller med Kystbanen.

Yoga Unlimited

Lyngebækgårds Allé 6, 1. sal

2990 Nivå

Overnatningsmuligheder

Hvis du har brug for overnatning, så har vi en aftale med
Fredensborg vandrerhjem i Kongens baghave
Østrupvej 3, 3480 Fredensborg  
Der gives 10% på overnatning ved deltagelse på vores vores events.
Rabatkode: YogaovernatningBook på  www.fredensborgvandrerhjem.dk

Uddannelsen afholdes kombineret på weekender og hverdage fra januar til juni 2021.

Jan-juni 2020 er fuldt booket!

16. – 17. januar 2021

Lørdag kl. 8-17

Søndag kl. 8-16

4. – 5. februar 

Torsdag kl. 8-17

Fredag kl. 8-17

27. – 28. februar 

Lørdag kl. 8-17

Søndag kl. 8-16

20. – 21. marts

Lørdag kl. 8-17

Søndag kl. 8-16

10. – 11. april

Lørdag kl. 8-17

Søndag kl. 8-16

6. – 7. maj 

Torsdag kl. 8-17

Fredag kl. 8-17

  20. – 21. maj

Torsdag kl. 8-17

Fredag kl. 8-17

3. – 4 juni 

Torsdag kl. 8-17

Fredag kl. 8-17

18. – 20.  juni (eksamen og afslutning)                     

                                      Fredag  kl. 16-20                                     

Lørdag kl. 8-16

Søndag kl. 8-16

Ud over undervisningen på de ovenævnte datoer, forventes du at deltage på tre yoga workshops i løbet af perioden som tilbydes gratis som en del af undervisningen. Uddannelsen indeholder et online anatomi-kursus, som gennemføres i løbet af uddannelsesforløbet. 

Pris og tilmelding

Vi tilbyder to forskellige betalingsalternativer. 

 • Early bird: Med fuld betaling inden den 1. oktober 2020 er prisen 21.995 kr. for uddannelsen.
 • Efter den 1. juni 2020 er prisen 23.995 for uddannelsen.
 • Hvis du vil afdrage din betaling skal du lægge et depositum på 3900 ved tilmelding.
 • Herefter betales 1. rate (3.349 kr.) senest den 1. januar 2021, og de efterfølgende 5 rater den 1. i måneden frem til senest den 1. juni 2021.

Almindelige betingelser
Ved aflysning af uddannelsen fra Yoga Unlimited’s side, refunderes alle beløb, eller deltagelse ombyttes til en anden dato.

Hvis du selv vælger at afbryde uddannelsen, er det ikke muligt at få refunderet deltagergebyret (depositum og indebetalt beløb). I meget særlige tilfælde såsom alvorlig sygdom, kan du få dispensation til at fortsætte på en anden kommende uddannelse. 

TILMELDING
Brug enten nedenstående kontaktformular eller send en mail til info@yogaunlimited.dk hvor du kort beskriver:

 • Din motivation for at tage uddannelsen
 • Din oplevelse/erfaring med yoga
 • Har du allerede en yoga praksis (uddyb)?
 • Hvis du ikke forvejen praktiserer yoga, hvad fascinerer dig ved yogaen?
 • Har du en meditationspraksis
 • Hvilken del af yogaen finder du udfordrende?

Angiv også i din mail dine kontaktoplysninger og hvilket betalingsalternativ, du ønsker at benytte. Vi sender dig herefter et betalingslink.

Alle oplysninger behandles fortroligt.

Tilmeld dig her

Hovedundervisere på uddannelsen:

Serpil Pedersen

Om Serpil:

Da Serpil for år tilbage skrev sig op til sin første yogauddannelse havde hun en følelse af at være kommet hjem. “Der var noget ved yogaen der kunne skære igennem usikkerheden og rastløsheden, og det blev nemmere og mere naturligt at kultivere følelsen af nærvær, accept og selvkærlighed. 

Oplevelsen var så dyb og transformerende på et personligt plan, at hun brændende ønskede at dele denne fantastiske livsforandrende teknologi og livsfilosofi, som yoga er. 

Serpil har igennem årene dyrket mange forskellige yogaformer, og erfaringen og oplevelsen med de forskellige grene af yoga har både givet hende en grundig og bred forståelse for udøvelsen og virkningen af yoga. Hun er uddannet i Hatha, Vinyasa, Yin og Kundalini yoga som hun både inkluderer i sin egen praksis og sin undervisning.

Serpil driver til daglig Yoga Unlimited i Nordsjælland hvor hun har ugentlige klasser og workshops. Derudover er hun hovedunderviser på Empowerment 200 timers yogauddannelse samt børneyoga-instruktør uddannelsen der tilbydes flere gange om året.

Når hun får tid og mulighed for det, så dedikerer hun sig til løbende studier af yoga og deltager på uddannelser og workshops rundt omkring i verden. Hun er en evig elev og studerende når det gælder om at tilegne sig den nyeste viden om kroppen, hjernen og hvordan man med en vedvarende praksis af yoga kan blive den bedste udgave af sig selv. Hun er også fascineret af yoga filosofien og dens budskaber som er så højaktuelle i vores hverdag og liv set med vores nutidige briller.

Serpil har for nyligt debuteret som forfatter af ‘Børneyogaguiden – en praktisk guide til at lave yoga med 3-7 årige børn’, som er til rådighed på alle danske biblioteker og på hjemmesiden Børneyogaguiden.dk som drives af Serpil og hendes partner.

Serpil udtrykker yoga på følgende måde; “For mig er yoga mange ting – Den fysiske styrke og smidighed er åbenlyse og til at se og føle. Hvad der ligger under overfladen er, at vi midt i vores yogapraksis kan få et glimt af, hvem vi er, og hvad vi kan blive når vi praktiserer yoga. Det er sagt med to ord et uendeligt potentiale. Og frem for at prøve at forstå hvad yoga, så skal det opleves.

Serpils uddannelser og erfaring: 
Med intet mindre end 3500 timers undervisningserfaring, er Serpil en erfaren, engageret, og professionel underviser.  Hun har det højeste cerfikat fra den internationale yoga organisation, Yoga Alliance, som  E-RYT 500.